Már volt kérdés, az egyik legrosszabb, amit választani lehet.
Teljesen inkompetensek és képtelenség ténylegesen BIZTONSÁGOS alkalmazást felpakolni, mivel a mysqli-hez vagy a PDO-hoz tartozó execute utasítás le van tiltva, mivel szerintük "veszélyes". Enélkül meg nem lehet paraméterezett lekéréseket küldeni, ami így, 2015-ben baromi nagy hiba.
A hostinger ingyenes tárhelyén vannak a fentebb említetthez hasonló korlátozási problémák. A fizetős tárhelyén nincsenek korlátozások.
Azt megjegyezném, hogy a konkurens magyar ingyenes tárhelyszolgáltatók (atw, fw, ...) még alpáribb módon korlátozzák a php-t, frame-ben futtatnak, tiltják a htaccesst, stb. , úgyhogy az ingyenes tárhelyek közül még mindig a hostinger a legjobb (vakok között félszemű a király).
Ingyenes tárhelyet CSAK ÉS KIZÁRÓLAG honlap tesztelésére, kisforgalmú honlapocskák üzemeltetésére szabad használni. Minden másra - üzleti, blog, népszerűsített közösségi oldal, játékoldal... - fizetős tárhelyet vegyél, havi egy doboz cigiből meg is van egy alapcsomag.
Én meg voltam elégedve az ingyenes szolgáltatásukkal, ez idáig. De mostanában olyan mennyiségű oldallekérést generál az oldalam (10.000 de igazából ezt el kell osztanom hárommal, mert egy oldallekérés 3-at produkál a statisztikájuk szerint. Lehet az oldalam a hibás.) hogy CPU túlterhelés miatt állandóan felfüggesztik az elérhetőségét. Következő nap ismét elérhető, de nem tudok rájönni a nagy forgalomra, hogy miért? Biztos a sok reklámozás. Vagy a google robotok? Egyik napról a másikra ugrott meg a forgalom.
Na nekem csak ez a vélemény.
De alapjába véve kis forgalmú weblapoknál tényleg jól használható az ingyenes tárhelyük. Külön tetszett,hogy 3 féle php verzió közül is lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!