Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek a Hostinger...

Mi a véleményetek a Hostinger tárhely szolgáltatóról?

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 9. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Már volt kérdés, az egyik legrosszabb, amit választani lehet.

Teljesen inkompetensek és képtelenség ténylegesen BIZTONSÁGOS alkalmazást felpakolni, mivel a mysqli-hez vagy a PDO-hoz tartozó execute utasítás le van tiltva, mivel szerintük "veszélyes". Enélkül meg nem lehet paraméterezett lekéréseket küldeni, ami így, 2015-ben baromi nagy hiba.

2015. máj. 9. 18:36
 2/7 b4r4thg ***** válasza:
De legalább ingyen van. Bár ha normális honlapot akarsz üzemeltetni, akkor érdemesebb fizetős tárhelyet választani.
2015. máj. 10. 09:06
 3/7 Drone007 ***** válasza:

A hostinger ingyenes tárhelyén vannak a fentebb említetthez hasonló korlátozási problémák. A fizetős tárhelyén nincsenek korlátozások.

Azt megjegyezném, hogy a konkurens magyar ingyenes tárhelyszolgáltatók (atw, fw, ...) még alpáribb módon korlátozzák a php-t, frame-ben futtatnak, tiltják a htaccesst, stb. , úgyhogy az ingyenes tárhelyek közül még mindig a hostinger a legjobb (vakok között félszemű a király).

Ingyenes tárhelyet CSAK ÉS KIZÁRÓLAG honlap tesztelésére, kisforgalmú honlapocskák üzemeltetésére szabad használni. Minden másra - üzleti, blog, népszerűsített közösségi oldal, játékoldal... - fizetős tárhelyet vegyél, havi egy doboz cigiből meg is van egy alapcsomag.

2015. máj. 10. 09:23
 4/7 A kérdező kommentje:
én a prémium csomagjukat néztem ki, de most elbizonytalanodtam...
2015. máj. 11. 08:05
 5/7 Drone007 ***** válasza:
Miután a kérdésedből ez nem derült ki (prémium csomag), az általános "hostingeres" véleményt kaptad, ami az ingyen tárhelyükre vonatkozik. A prémium fizetős tárhelyükkel semmi gond. Jó hardver, és szolgáltatások vannak alatta, sávszélességet és tárhelyet is bőven ad. Bár a supportjuk nem túl hozzáértő, ezért ha szakmai segítségre is szükséged lesz útközben, akkor én inkább a tárhely.eu-t választanám.
2015. máj. 11. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Vettem domaint, gondoltam hozzácsapom az ingyenes hostinger tárhelyhez, kb másnap meg is halt az egész, inkább maradtam a domain regisztrátortól kapott 50 megánál. Nem kétlem, hogy a fizetős szolgáltatásért többet adnak, de inkább keress jobbat.
2015. máj. 12. 17:07
 7/7 vid82 válasza:

Én meg voltam elégedve az ingyenes szolgáltatásukkal, ez idáig. De mostanában olyan mennyiségű oldallekérést generál az oldalam (10.000 de igazából ezt el kell osztanom hárommal, mert egy oldallekérés 3-at produkál a statisztikájuk szerint. Lehet az oldalam a hibás.) hogy CPU túlterhelés miatt állandóan felfüggesztik az elérhetőségét. Következő nap ismét elérhető, de nem tudok rájönni a nagy forgalomra, hogy miért? Biztos a sok reklámozás. Vagy a google robotok? Egyik napról a másikra ugrott meg a forgalom.

Na nekem csak ez a vélemény.

De alapjába véve kis forgalmú weblapoknál tényleg jól használható az ingyenes tárhelyük. Külön tetszett,hogy 3 féle php verzió közül is lehet választani.

2015. máj. 26. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!