Weboldalon díjfizetés átutalással, majd jutalékfizetés tagoknak, hol járhatnék utána milyen jogi illetve adózási kötelezettségei vannak ennek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 08:18
21/25 anonim válasza:
De kérdező: Vágj bele, csináld, ne foglalkozz a papírokkal...
Ekkora mértékekben gondolkodva, úgy halott ahogy van.
(csak arra ügyelj senkit ne verj át senkit nagyon, mert hamar polgári per lehet belőle)
22/25 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretném teljes mértékben leírni, hogy mi az ötletem, mivel hamar el lenne csenve, mielőtt még kivitelezném. Egyébként ami pénzt a regisztráltaknak fizetni kéne az nevezési díj. Ha valaki nyer, azaz sok szavazatot kap, akkor jár neki a nevezési díjak összegének valamennyi %-a. Itt egyáltalán nem lenne többszázas létszám körönként... ezért mondtam, hogy nem a meggazdagodás ill. a rengeteg bevétel a cél, csak hobbi, mert olyanról szól az oldal amit én is szeretek. Ennyi csak, egy kis bevétel + szórakoztatás. Ezt nem értem ebben mi olyan nagy ördöngösség van, és minek kéne pl. közgazdasági végzettség.
2015. aug. 27. 20:03
24/25 A kérdező kommentje:
mit
2015. aug. 27. 22:36
25/25 anonim válasza:
Erre meg lehet a szerencsejateokt is rahuzzak akkor meg sok sikert ahhoz, hogy legalis lehessen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!