Hogyan népszerűsíthetném az oldalam?
Figyelt kérdés
Még annó, 2012ben készítettem egy blogoldalt, amit eddig összesen 150 ezren néztek meg és a fb oldalát 2700-an lájkolták.
A lájkok száma soknak tűnik, viszont az oldal nézettsége kevés az évhez képest, a többi oldaléhoz képest. Ha meg is osztok valamit a facebook oldalán, akkor írja a fb hogy "bejegyzést látta 1500 ember" mégis csak max kb 200-an kattintottak rá...
Pedig nem könyörögtem az embereknek hogy lájkolják, önmaguktól tették meg, ha tetszett nekik.
Más oldalak, amiknek hasonló a témája 5x annyi kattintásuk és nézettségük van.
Aztán van, hogy a bejegyzésem megosztja egy másik népszerű oldal, ott meg rengetegen rákattintanak, még többen, mint nálam.
Hol és hogyan népszerűsíthetném az oldalt? Mik az ötletek?
2015. aug. 10. 20:29
1/2 anonim válasza:
entity.hu Akár vehetsz is nagyobb nézettségű oldalt vagy domaint, de a keresőoptimalizálástól kezdve mindent megtalálsz
2/2 anonim válasza:
szerintem ne a népszerűségre menj, de mindenki máshogy gondolkodik efelől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!