Hogyan oldhatom meg, hogy az oldalam minden monitorfelbontásban egyformán jelenjen meg?
Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha mindenkinek ugyanolyan esztétikusan jelenne meg, mint nekem, amikor beállítottam. Kerestem a HTML kódban, de nem találtam meg a megoldást... Jól lenne ha valaki tudna ebben egy kicsit segíteni, mert így maximum nekem néz ki jól a látvány.
Egyébként erről van: [link]
Ha más a monitorotok, mint nekem, ti is láthatjátok.
Gondolkodtam azon, hogy talán ne százalékosan legyen beállítva a méret???
Előre is köszönök minden segítséget! :)
#javascript #méret #HTML #CSS #látvány #esztétika #képernyőfelbontás #kód #oldalfelbontás #monitorfelbontás
2015. jún. 24. 17:29
1/10 A kérdező kommentje:
Az egyébként erről van után kimaradt a szó. :D
2015. jún. 24. 17:35
2/10 anonim válasza:
100% -os méretek, vagy vw értlek, esetleg JS -el manipulálva.
+ mobilra is optimalizálod, akkor responzivitás.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom! :)
2015. jún. 24. 20:19
4/10 A kérdező kommentje:
Állítgattam valamit...:D Talán most jó!^^
2015. jún. 24. 20:30
6/10 A kérdező kommentje:
Igen...már rájöttem közben. :D De nem adom fel, még megpróbálok néhány lehetőséget.
2015. jún. 25. 09:36
7/10 anonim válasza:
Viewport units: vw, vh, vmin, vmax
8/10 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, hogy sikerült megoldanom a problémát, de ha megkérlek titeket, valaki megnézné, hogy tényleg jó-e? :D Előre is köszi! :)
2015. jún. 28. 17:27
9/10 anonim válasza:
nekem még midig oldalra csúszik 1080x1024 felbontásba
10/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, akkor még MINDIG ügyködöm rajta...XD
2015. jún. 29. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!