Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok mondani pár tippet...

Tudnátok mondani pár tippet kereső optimalizálásra?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:

-Nagy forgalmú oldalakra próbáld berakni a linkedet. Pl. írsz a startlapnak, hogy rakják be az oldaladat.

-Telerakod olyan szavakkal, amire sokan rákeresnek, pl."Schwarzenegger is megirigyelné".

-Fórumokon belinkelgeted valamilyen ürüggyel.

-4-5 naponta változtatsz valamit a szövegen, pl. egy szót betoldasz, vagy törölsz, szóval látszódjon az aktivitás

-Régebben a google-nak is lehetett ajánlani, most nem tudom ez lehetséges-e.

-Több weboldalt is létrehozol, amibe rámutató linkeket helyezel el, ezeknek az oldalalaknak lényegében csak a rámutatás a funkciója (nem nagyon szeretik).

-Linkcsere

2015. júl. 29. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
érdekes tartalom :-)
2015. júl. 29. 13:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

De én olyasmikre gondoltam, hogy pl a title-be mit kell írni, meta tagokba stb..

Tibor, azt hiszem a filmeket/sorozatokat sokan szeretik :)

2015. júl. 29. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:

De ugye nem blogger vagy hasonló? :-D

mert akkor az is probléma.

2015. júl. 29. 18:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem :)

Teljes mértékben én készítettem :)

2015. júl. 31. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

a titlebe a címet, a meta tagokba meg a meta tartalmakat :D

- title nagyon fontos, szóval legyen benne kulcsszó, +ezt láttyák a találatokban linkként

- meta desc találatoknál jelenik meg leírásként +megosztásnál ha nincs mást ezt szedi le pl facebook azt hiszem, szóval ez a marketingszöveged

- ne térj át a sötét oldalra mert juj lesz

- legyen tartalom, jó legyen, de ha direkt keresőknek csinálod használhatatlanná válhat és hiába jönnek a userek ha rögtön el is mennek (ebből meg már látszani is fog, hogy nem usernek hanem SE-nek írsz)

2015. aug. 4. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!