Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudtok egy ilyen iskolát mondani?

Tol2 kérdése:

Tudtok egy ilyen iskolát mondani?

Figyelt kérdés

Olyan iskolát keresek ahol toleráns, ha lehet zéró tolerancia van, és (nem vagyok rasszista), de kevés roma származású diák van. Nem azért, mert bajom lenne velük én olyan romákra értettem akik beszólnak, és fizikálisan is bántalmaznak..leköpnek és stb..

Az oktatás pedig középszintű, és nem nagyon nehéz. Egy iskolát ahol a tanárok rendesen. Ilyet keresek Budapesten valahol a 9. -kerülethez közelit. Ha tudtok ajánlani weboldalt ahol megleshetem a sulit örülnék. Köszönöm szépen :3 Trolok kíméljenek.

#iskola #keresés #iskola kereső
2015. jún. 19. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Most akkor toleráns iskolát keresel, vagy olyat ahol zéró tolerancia van?

(nem mintha a többi kritériumnak sok értelme lenne)

2015. jún. 19. 19:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Tolerás suli gondolom reálisabb....mert nem hiszem hogy itthon lenne zéró toleráns suli : D olyan csak Amerikában van szerintem.
2015. jún. 19. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy a tolerancia és a zéró tolerancia egymással ellentétes fogalmak? :D

Leegyszerűsítve: olyan sulit keresel, ami piros, ha lehet kék. Most akkor melyik? :D

2015. jún. 20. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!