Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy jó, részletes laptop...

Egy jó, részletes laptop kereső oldalt tudtok mondani?

Figyelt kérdés

próbálkoztam az arukereso.hu meg olcsobbat.hu-n de nem jártam sikerrel mert a szűrési lehetőségek nagyon kevesek voltak.

Nem tértek ki például az akkumulátor tulajdonságaira.. a bluetooth, USB, SATA verziókra, SSD lehetőségekre. stb...

Ezek pedig nagyon is lényeges tulajdonságok...

2012. nov. 24. 19:23
 1/3 A kérdező kommentje:

vagy legalább laptop javaslatokat a következők szerint:

intel i5-i7 processzor

minimum 4GB ram, lehetőleg inkább 8GB, DDR3 1600Mhz

videókártya: legalább 1 gigás, gddr5, directx11, shader 5.0 opengl 4.0+

háttértár: legyen benne valamennyi SSD, hogy a legtöbbször használt programok gyorsan betöltsenek. minimum 300GB HDD

akkumulátor: li-ion/poly 6-8 cellás, lehetőleg a legtöbb mAh-val.

súly: lehetőleg 2 kg alatt, vagy nem sokkal fölötte legyen.

bluetooth, wifi, beépített kamera, mikrofon legyen.

ár: maximum 300.e forint.

Az a baj, hogy találok laptopokat amelyek 180 ezer forintért is tudják nagyjából ezeket, csak nem mindet.. lényegében maximum 250 ezerből meglehetne ezekkel a perifériákkal az általam kívánt laptop, csak sehol sem találok pont ilyet... nem tudom kívánságom szerint összeállítani és elég igényes vagyok.. valaki tudna segíteni, hogy hol nézzek laptopot? :S

2012. nov. 24. 23:14
 2/3 A kérdező kommentje:

néztem hírdető oldalakon ilyet:

Winchester: 500GB SATA 5400rpm + 24GB ExpressCache™

ez az expresscache, ez az SSD-re utal nem?

2012. nov. 24. 23:17
 3/3 anonim válasza:

[link]

Tesséék! :)

2012. nov. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!