Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legjobb localhost...

Melyik a legjobb localhost web szerver?

Figyelt kérdés
XAMPP -t és az apache-ot ismerem. Ez a 2 közül melyik a jobb? Vagy van más könnyen kezelhető és jó is?
2015. júl. 10. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Számomra Ubu + Apache a favorit. :-)
2015. júl. 10. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A XAMPP egy csomag, amiben Apache, PHP és MySQL van.
2015. júl. 10. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Apache, MYSQL, PHP, azaz (X/W)AMP. Perlt én nem használok.

G.

2015. júl. 10. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyjából ugyanazok, amik élesben is használatosak. Az Apache nagyon elterjedt, és nem is rossz, viszont az nginx is jó, és nem erőforrás zabáló, eléggé elterjedőben van.

Az XAMPP nem egy webszerver.

2015. júl. 10. 22:08
 5/7 Drone007 ***** válasza:
2015. júl. 11. 00:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból a legjobb? Hogy a XAMPP vagy Apache a jobb-e, az olyan mintha azt kérdeznéd, hogy az okostelefon vagy az iPhone jobb? Az apache web server, amit tartalmaz a xampp. Web serverből használatos még például nginx, Windows szervereknél pedig IIS. De igencsak az apache a legelterjedtebb, felesleges tovább keresni. Gondolom csak saját gépen szeretnéd gyakorlás miatt, mert éles szerveren felesleges xampp féleségeket felpakolgatni, de ott én is az Ubuntura szavazok, mint op.rendszer :) Vannak a XAMPP-nak alternatívái, pl. MAMP, AMPPS, WAMP, stb. de teljesen jó a XAMPP
2015. júl. 11. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a WAMP-ot használom évek óta.
2015. júl. 12. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!