Melyik a legjobb weboldalt keszito ceg? (legmegbizhatobb, legprofibb, jo referencialal rendelkezo)?
Én az fps.hu-t ajánlom. Ha van rá elég pénzed, hogy velük dolgoztass, akkor megéri, mert nagyon profik.
Nyilvánvalóan szerződést írtok, a megfelelő feltételekkel.
Ha bevételre szeretnél szert tenni, ahhoz nyilván valamilyen vállalkozási forma kell (egyéni vállalkozó, bt, kft...).
Sok jó cég van, nehéz lenne megmondani melyik a legjobb.
A kérdés, neked mennyid van a projektre, és az alapján választani, aki megcsinálja...
+ nem elég egy weblap, lehet bomba ötlet, kiváló minőségű weboldallal, ha nincs mögötte megfelelő marketing.
Nélküle akár rááldozhatsz tízmilliókat a programozásra, és akkor se hogy egy kanyit se.
És igen, ha bevételt szeretnél valamilyen vállalkozási formára is szükséged lesz, aminek megválasztását, több tényező is meghatároz.
Tevékenységi kör, hányan dolgoznak, mennyi az alapítási tőke, jogkörök...
Amúgy nekem is van bomba ötletem, leprogramozni is letudom, még szervert is tudok hozzá adni, de nincs a fránya reklámokra 1-2 millióm.
Nélküle meg igen csak veszteséges lenne az üzemeltetése.
Ilyen nincs, hogy legjobb cég. Attól függ, mennyit tudsz rászánni, így ár-érték arányban lehetne talán meghatározni.
Ha van keret, akkor az fps.hu-t megkeresheted, minőségi oldalakat csinálnak.
igény, és az anyagi keret ami a határokat szabja...
tudnak milliókért megszólaló weboldalt csinálni és pár tízezerért is lehet tetszetős oldalakat összehozni
#horbeni azt te sem gondolod komolyan, hogy üzleti weboldal elkészítését egy pártízezerforintos weboldalakat összegányoló webtákerre rá lehet bízni?
Olcsó húsnak híg a leve, a biztonságot és a minőséget pedig mindenki megfizeti. Vagy a szerződéskötéskor, vagy amikor rájön, hogy újra kell csináltatnia az oldalt, mert annyira rossz... :)
#6 meglepődnél ha tudnám? :)
Mindenesetre egy bizonyos szint alá senki nem megy, és egy számlaképes cég nem csinál weboldalakat pártízezer forintért. Márpedig a webtáker vérpistikék, a "mostvégeztemazeltétésnagyonwebfejlesztek" hülyegyerekek nem adnak számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!