Melyik a legjobb weboldalt keszito ceg? (legmegbizhatobb, legprofibb, jo referencialal rendelkezo)?
Figyelt kérdés
Van egy otletem ami szerintem nagyon hasznos lenne de nem tudom melyik ceget eri megbizni vele aki normalisan elkesziti es egyebkent mi a biztositek arra hogy nem nyuljak le az otletem? Erre kell Valami titoktartasi szerzodes vagy hogy mukodik ez az egesz? ehez ceget kell alapitani hogy ha majd bevetelt szeretnek a honlapombol ?2015. ápr. 20. 09:05
11/13 Drone007 válasza:
#10 úgy tudom fél misi alatt wireframe-t sem kapsz tőlük :)
Tibike: ;) Sajnos a megrendelőnek a gyorsaság sokadlagos szempont. Az első a látvány és a google helyezés (seo), aztán az hogy reszponzív legyen.
12/13 anonim válasza:
#11: Köszi, kíváncsi lennék, mennyi idő alatt készítenek el egy olyan egyszerű oldalt, mint a buda-cash, vagy Müller.
13/13 anonim válasza:
Drone007: A látvány rovása nélkül lehetne gyorsaságra is optimalizálni.
A fő gond, hogy töredékét használják csak annak amit meghívnak oldalbetöltéskor.
+ egy normális cache -st se tudnak belőne még, http header szinten se.
Így gyakorlatilag kapnak egy viszonylag szép oldalt...
DE SEO -ban se erősek azon felül hogy az oldal betöltési sebességét is figyeli a google egy rangsor esetén.
Akár ezen is múlhat hogy konkurecia elé vagy mögé kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!