Melyik a legjobb/legmegbízhatobb tárhely és domain szolgáltató?
Figyelt kérdés
Egyszerű html alapú honlapomnak, szeretnék tárhelyet meg domaint bérelni.2014. jan. 21. 15:10
2/9 anonim válasza:
forpsi viccnek is rossz.
Két napig volt náluk az oldalam de vittem is onnan. Nagyon gagyi. Azóta a dotrollnál vagyok, eddig minden oké, van normális support, válaszolnak az emailekere van lájv cset, felveszik a telefont. A forpsinél egy hétig emaileztem hivogattam mire egyszer beszélni tudtam azokkal a gyökerekkel.
3/9 anonim válasza:
Már évek óta használom, és nem vt gondom.
4/9 anonim válasza:
Vannak ügyfeleim akik a dotrollhoz vitték a lapjukat, vannak akik az ultranethez, van aki a godaddyhez.
Mindegyik jó szerintem.
6/9 anonim válasza:
webonic.hu
Csak ajánlani tudom. Kiváló a support és a webadmin felület is. 13 weboldalam van itt és még nem csalódtam.
Árban lehet, hogy nem a legolcsóbb, de szerintem nagyon profi szolgáltató.
7/9 anonim válasza:
Hát a dotrollt semmiképpen sem, írd be a googlebe a tárhely szót, kapsz majd tárhely.eu-t, médiacentert, esetleg xhu-t. Szerintem érdemes adni a google találati listájára, mellesleg ha megnézzük ezek a szolgaltatok tényleg a top elsők, hatalmas ügyfélkörrel és minőségi szolgáltatásokkal.
8/9 anonim válasza:
ipage.com
olcsó, jó, 24 órás helpdesk
9/9 anonim válasza:
Tarhely.eu 5% kedvezményre jogosító kupon kóddal, ami ez: ingyenblog34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!