Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek is jobb volt az...

Szerintetek is jobb volt az olx.hu? Ez a jófogásos összeolvadás nem a legjobb ötlet volt.

Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És mi van ha nem?
2015. máj. 20. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, jobb volt.
2015. máj. 20. 18:37
 3/12 anonim ***** válasza:
meglehet szokni, ahogy a vatera és teszvesz esetén is történt.
2015. máj. 20. 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
14%
Hetente lesz ilyen rinya akkor?
2015. máj. 20. 19:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Én nem rinyálok, csak érdekel mit gondolnak az emberek. Nekem személy szerint jobban tetszett az olx felület, és kezelhetőség. Most pl. kevesebb sokkal a hirdetés is a környékemen.
2015. máj. 20. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
A legtöbb újításnak nem örülnek az emberek, mert nem szeretik a szokatlan dolgokat, de majd megszokják. Ha nem lennének újítások, nem fejlődne a technológia.
2015. máj. 20. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak 1 problémám van vele, az az apróhirdetések száma. Sokkal kevesebb lett (tizede) azoknak a száma, amik iránt én érdeklődök.
2015. máj. 20. 23:31
 8/12 Drone007 ***** válasza:

Nekem meg az apród tetszett, de azt meg az olx falta fel.

Ez a dolog nem arról szól, hogy kinek mi tetszik. A jófogás kicsinálta a konkurenciát. pont.

Nyilván jobb lenne, ha több oldal is üzemelne, és így nagyobb lenne a szórás, de a jófogásnak jobban megéri, ha csak egy oldalon kell lekezelnie a dolgokat.

Lassan a teszvesz és a vatera különállása is teljesen felesleges, hiszen, már most is ugyanaz az account mindkét oldalhoz, plusz a hirdetések is majdhogynem ugyanazok.

Magyarul pénz beszél, kutya ugat, a látogatók meg le vannak... ejtve.

2015. máj. 21. 00:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Jófogáson és olx-en párhuzamosan sokat hirdettem, de egy idő után már csak az olx-en keresgéltem, amikor én nézelődtem. Főleg mióta elkezdett a jófogás újítgatni... utóbbi időben már nem is hirdettem a jófogáson, onnan annyira nem volt érdeklődő. Mostanra teljesen idegen lett
2015. máj. 21. 08:35
 10/12 anonim válasza:
100%
Szerintem is undorító a jófogás felülete! olyan mint egy vidéki közösségi gáz parafa táblája amire kivan tűzve milyen programok lesznek, ács munkát vállalok, festő mázoló olcsón, hírdetés stb. Az egész szerintem megint egy kicsit arról szól, hogy volt pénz genyónak lenni a másikkal. Derogált a jófogás üzemeltetőjének, hogy az olx igenis jól megy. Olvastam az indexen, erről de akkor is. Az olx-en elmentek a hírdetéseim és találtam is király dolgokat a jófogáson egyszerűen semmi nincs csak gagyiság.
2015. máj. 22. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!