Ötletek? Ilyesmi képeket keresek. De hol?
szted mit írjak be googleba??mert már nincs ötletem..xD
ijeneket mint ami ezen a profilon vannak...
Én is tudok ilyen képeket csinálni...
Az előttem szólótól kérdezném, hogy ha beismerem, hogy hülye vagyok, akkor megtanítasz honlapot készíteni? :) A flash maker-t is szeretném megtanulni. Annyira segítőkésznek bizonyultál, azért mertem ezt most megkérdezni.
Én írtam az előbb, és még eszembe jutott:
ez is egy jó képkereső: [link]
nem weblapot akarok csinálni köszi...
am bevallom h nemértek ehhez a "hülyeséghez" amit írtál mert nem foglalkoztam vele de az igazat megvallva nem is érdekel...saját profilomra keresek képeket...
nemértem h azért mert szar a gépem és nem pakolta be a linket azért miért vagyok a béna?!ezért írtam h "lehet h okosabb vagyok mint te.."/bocs ha nagyképűnek tűnt/
kedves 04:46..!
képzeld joltudom használni a photoshopot..:D
a kliensprogi meg stb hidegenhagy..:D
de ha nekem nagy az arcom akk ez a szöveg amit te írtál az nem azt tükrözi h te is az vagy?!mert nekem nagyon úgytűnt h te milyen tökéletes vagy mert mindenhez értesz..tudom h nemvagyok tökéletes bevallom hamár te azvagy...-.-
na mind1 utolsónak köszi a linket és még 1x bocs ha vki mégis "túl bunkónak" tartotta a válaszom..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!