Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ötletek? Ilyesmi képeket...

Ötletek? Ilyesmi képeket keresek. De hol?

Figyelt kérdés

szted mit írjak be googleba??mert már nincs ötletem..xD

ijeneket mint ami ezen a profilon vannak...

2010. márc. 2. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
te télleg nagyon okos gyerek vagy, milyen kép? mi????? nem linkeltél semmit
2010. márc. 2. 20:31
 2/13 A kérdező kommentje:
akartam csak rossz a gépem de nemkellene bunkózni..mert te tökéletes vagy talán?!lehet h okosabb vagyok mint te...
2010. márc. 2. 21:02
 3/13 A kérdező kommentje:
2010. márc. 2. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem vagy hülye, de szerény se.
2010. márc. 3. 01:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát, nem hiszem hogy egy hamar választ fogsz kapni. Ha ilyen nagy az arcod, akkor meg tudod oldani egyedül is. De ha bevallod, hogy nem értesz semmihez, akkor csinálok Photoshopban amennyi jólesik. Csak egy őszinte vallomás magadról, hogy hülye vagy mindenhez. Megéri? Weblapot is csinálok helyetted, amiben jólesik: PHP, ASP, ASP.NET, JSP. Csinálok hozzá spéci kliensprogramot, amivel update-elheted a tartalmat. Készítek alá zenét, amilyen jólesik. Csak egy őszinte vallomás az ára: valld be, hogy hülye szerencsétlen, nagyképű, idióta vagy. És megkapod. Megéri?
2010. márc. 3. 04:46
 6/13 anonim válasza:

Én is tudok ilyen képeket csinálni...

Az előttem szólótól kérdezném, hogy ha beismerem, hogy hülye vagyok, akkor megtanítasz honlapot készíteni? :) A flash maker-t is szeretném megtanulni. Annyira segítőkésznek bizonyultál, azért mertem ezt most megkérdezni.

2010. márc. 3. 10:12
 7/13 anonim válasza:

Én írtam az előbb, és még eszembe jutott:

ez is egy jó képkereső: [link]

2010. márc. 3. 10:14
 8/13 A kérdező kommentje:

nem weblapot akarok csinálni köszi...

am bevallom h nemértek ehhez a "hülyeséghez" amit írtál mert nem foglalkoztam vele de az igazat megvallva nem is érdekel...saját profilomra keresek képeket...

nemértem h azért mert szar a gépem és nem pakolta be a linket azért miért vagyok a béna?!ezért írtam h "lehet h okosabb vagyok mint te.."/bocs ha nagyképűnek tűnt/

kedves 04:46..!

képzeld joltudom használni a photoshopot..:D

a kliensprogi meg stb hidegenhagy..:D

de ha nekem nagy az arcom akk ez a szöveg amit te írtál az nem azt tükrözi h te is az vagy?!mert nekem nagyon úgytűnt h te milyen tökéletes vagy mert mindenhez értesz..tudom h nemvagyok tökéletes bevallom hamár te azvagy...-.-

na mind1 utolsónak köszi a linket és még 1x bocs ha vki mégis "túl bunkónak" tartotta a válaszom..:/

2010. márc. 3. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
jajjj a gyerek milyen durcás xD
2010. márc. 3. 19:59
 10/13 A kérdező kommentje:
milyen vicces emberek vannak itt..:D
2010. márc. 3. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!