Hogyan kell használni az uw.hu oldalt? Neveldét csinálnák ott. Segítene valaki? ilyesmi oldalt akarok csinálni: www.kutyuskanevelde. Uw.hu
Hali
Én tudok segíteni.
Kell hozzá:
html
php
css
mysql
Ezekhez értesz?
először is regisztrálsz az uw-n...
aztán lesz egy webcímed. pl: kutyuskanevelde.uw.hu
kapsz egy tárhelyet, ahová fel kell tölteni a weblapot (amit már korábban megcsináltál valamilyen webszerkesztő programmal... Pl: FrontPage, Dreamviewer, van sokféle) FTP-n keresztül...
(Total commander - CTRL+F - új kapcsolat - Kutyanevelde, ftp.uw.hu azt hiszem, felhasználónév, jelszó, /így fenntről lefele/)
majd feltöltöd a fájlokat... kezdőlap lesz index.html vagy index.php
és ha minden oké, akkor eltudod érni a webcímmel a weblapot... meg más is, aki beírja a címet a böngészőbe
Nem "csinálnák", hanem "csinálnék".
Ne haragudj, de ez így nagyon ciki...
Bármilyen olyan adatot, amit tárolni szeretnél, adatbázisba mentve kell tárolni.. ezt az sql jellegű db-k táblákban valósítják meg.
olyan egyébként, mint az excel: van egy n*m-es táblázatod, amibe minden sor egy külön ember, és minden oszlop egy adatsor:
név: cím: telszám:
Józsi x út 1 0660666666
Béla y út 3 0650525355
pl így , de ez egy rohadt helytelen és gyökér példa, csak azért írtam, hogy értsd.
A Te esetedben, már ha valamilyen neveldét akarsz csinálni, akkor minden tábla egy felhasználó, ha mondjuk dinoszauruszokat tenyésztünk, akkor pl:
x felhasználó:
dínó neve->...
dínó kora->...
bármi, ami tulajdonságként szerepel->...
De most tök komolyan: szerintem, ha értelmes kérdést tennél fel, többen is szívesen segítenénk itt, de: ha full amatőr vagy, akkor sztem kár a gőzért; /én írtam ilyet már megrendelésre.. nem két perc és nem 2 évnyi tanulás kell hozzá.../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!