Szeretnék készíteni a weboldalt. Mi legyen a neve? Ötletek?
Figyelt kérdés
Az oldal témája számítógépes játékok részletes tesztjei lennének és találó, jól csengő nevek kellenének.2011. szept. 12. 20:29
2/8 anonim válasza:
Az első fele "game" legyen a másik fele pedig valami olyasmi h utca, universe, galaxy
Sztem a Gamegalaxis jó név :D
Ha kész van kérlek linkeld be.
3/8 A kérdező kommentje:
GameGalaxy tetszik, vagy még a GameUniverse is jó! Ezerköszönet! Szerintem jövőhéten nekiállok, a héten meg bedarálom a PHP könyvet ami itthon van. :D Köszi szépen!
(Akinek van kedve teszternek jelentkezni az írjon egy mailt legyenszíves. Köszi. :))
2011. szept. 12. 20:42
4/8 anonim válasza:
egyujabbjatektesztelooldal.blog.hu
5/8 anonim válasza:
Montihun ne legyél már ilyen illúzió romboló. Más kérdés hogy mindenki tudja hogy manapság egy ilyen honlapnak nincs jövője, de hát akkor is na :D
6/8 anonim válasza:
Akkor legyen "jateknyuzda.hu".
Nem vagyok nagy híve a félig angol-félig magyar neveknek.
:)
7/8 A kérdező kommentje:
Miért nincs jövője?
Amúgy köszönöm a hozzászólásokat!: )
2011. szept. 13. 20:07
8/8 anonim válasza:
Ahhoz hogy jó teszteket írjál, inkább újságírónak kéne lenned. És ha "civilbe" írnád ezeket, akkor csak a játékok hivatalos megjelenése után tudod tesztelni, ami egyrészt jópár (tíz)ezer forint és idő. Amelett jó dizájn is kell, meg persze a jó név. De abból van a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!