Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szeretnék készíteni a weboldal...

Szeretnék készíteni a weboldalt. Mi legyen a neve? Ötletek?

Figyelt kérdés
Az oldal témája számítógépes játékok részletes tesztjei lennének és találó, jól csengő nevek kellenének.
2011. szept. 12. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
www.harcoregameing.hu
2011. szept. 12. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első fele "game" legyen a másik fele pedig valami olyasmi h utca, universe, galaxy

Sztem a Gamegalaxis jó név :D

Ha kész van kérlek linkeld be.

2011. szept. 12. 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:

GameGalaxy tetszik, vagy még a GameUniverse is jó! Ezerköszönet! Szerintem jövőhéten nekiállok, a héten meg bedarálom a PHP könyvet ami itthon van. :D Köszi szépen!

(Akinek van kedve teszternek jelentkezni az írjon egy mailt legyenszíves. Köszi. :))

2011. szept. 12. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
egyujabbjatektesztelooldal.blog.hu
2011. szept. 12. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Montihun ne legyél már ilyen illúzió romboló. Más kérdés hogy mindenki tudja hogy manapság egy ilyen honlapnak nincs jövője, de hát akkor is na :D
2011. szept. 12. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor legyen "jateknyuzda.hu".

Nem vagyok nagy híve a félig angol-félig magyar neveknek.

:)

2011. szept. 12. 20:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Miért nincs jövője?

Amúgy köszönöm a hozzászólásokat!: )

2011. szept. 13. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy jó teszteket írjál, inkább újságírónak kéne lenned. És ha "civilbe" írnád ezeket, akkor csak a játékok hivatalos megjelenése után tudod tesztelni, ami egyrészt jópár (tíz)ezer forint és idő. Amelett jó dizájn is kell, meg persze a jó név. De abból van a legtöbb.
2011. szept. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!