Hogy kell weboldalt készíteni?
Helló. szeretném megkérdezni hogy lehet csinálni weboldalt.
Javasoljatok valamit ha tudtok. előre is kösz
Ha száz százalékban magad szeretnéd csinálni, az előttem szóló elmondta. Ha viszont nem vagy otthon programozásban, akkor érdemes ilyen oldalakon
www.blogspot.com
igen ha teljesen 0 tudásról indulsz, akkor csinálhatsz itt: mlap, gportal, eoldal stb...
Ezek ilyen internetes hulladékudvarok nagy vonalakban...
<comment class="hasznosvalasz">
Csatlakozom az előttem írókhoz:
1. Próbálgasd magad, mennyire érdekel: (e-oldal, 5mp, ucoz, stb. annyi van :-)
2.Ha jobban kedvet kapsz, szedj le egy weblapszerkesztő progit (Dreamweaver, NVU, stb. ezekből is sokat találsz :)
3. Ha ezzel sem vagy megelégedve, akkor vagy készíttetsz egyet 5000-10000 Ft körül vagy adsz magadnak 3-4 hetet és szépen megtanulgatod a nyelveket ebben a sorrendben: HTML (1-3 nap alatt vágod), CSS, JavaScript, PHP, MySQL. Na ezután már egy elég igényes és eladható weblapot tudsz kreálni. Sok sikert :-)
</comment>
Kedves 14:34!
Ha szerinted a notepad++ a legjobb, akkor elég nagy mazochista lehetsz...
Gondolom te is valami nagyon okostól ezt hallottad, és akkor ezt a véleményt kell tömjénezni. Egy akármilyen weblapszerkesztő programmal sokkal gyorsabban dolgozhatsz, és általában ezekben a programokban át lehet váltani kódnézetre, tehát nem tudom miért kell annyira a notepadon lovagolni, szerintem senki nem ellensége saját magának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!