Ebből lehet problémám?
Figyelt kérdés
Beágyazom a weboldalba valakinek a képeit, de nem kérdeztem meg hogy megtehetem-e, ill. feltöltöm egy szerő eBook jait PDF ben az oldalra, ebből mi baj származhat? Vagy letöltöm valakinek a videóját és feltöltöm az oldalra hogy ne a youtuberól ágyazzam be de nincs hozzá "jogom", leszedhetik?2015. jún. 6. 10:46
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: értem, letöröltem minden ilyet és csak royality free contentet fogok ezentúl használni. Youtube videó beágyazásnál is meg kell jelölni a forrást, ha a szerző videóját a honlapomba ágyazom?
2015. jún. 6. 14:29
12/14 anonim válasza:
# 4: ha nem tetszenek a Google által kínált szabadon felhasználható képek, akkor nézz körül a flickr.com oldalon, ahol szintén vannak szabadon felhasználható, jó minőségű képek, csak be kell állítani a keresésnél a megfelelő licenc-t.
13/14 anonim válasza:
#11 Ott nem! Arról a youtube gondoskodik...
14/14 anonim válasza:
"csak royality free contentet fogok ezentúl használni"
Ezzel vigyázz, mert önmagában ez nem azt jelenti, hogy nem kerül pénzbe - az ilyen képeket pénzért kínáló oldalak nagyon is háklisak a lopkodásra.
Keress creative commons licensszel ellátott képeket. A Pixabay-t is érdemes megnézni, ott minden kép ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!