Szerintetek ebből lehet problémám?
Figyelt kérdés
Van egy spirálfüzetre való aranyköpésem, diákéveim alatt gyűjtögettem, kb. 1500 db. Szeretném bemásolni egy blogba,tudom, hogy az a véleményetek, hogy ez manapság már senkit nem érdekel, de igazából nem is a népszerűségre hajtok, csupán szeretném egy helyen, szépen rendezetten látni őket, de elrejteni sem igazán akarom, ezt nem tagadom.
A probléma az, hogy annak idején egyáltalán nem tartottam fontosnak, hogy a szerzőt is lejegyezzem. Tehát beírhatom (nyilvánosságra hozhatom-e )ezt a gyűjteményt így, a szerzők megnevezése nélkül? Egyszerű aranyköpések, nem nagy horderejű gondolatok. Szinte mindegyik 1-2 sor.
2012. szept. 9. 21:56
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Az aranyköpésekről nem rendelkezik a szerzői jogi törvény, úgyhogy csak nyugodtan.
3/3 anonim válasza:
A szerzői jogi törvény külön hivatkozás nélkül is védi az ilyesmiket, tehát elméletileg lehet belőle gondod. Gyakorlatilag kicsi a valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!