Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Fotós vagyok. A tanfolyamokat a nagynénje fizette és egy weboldalt is csinált nekem. Ezért hálás is vagyok. Azonban most azt szeretné hogy a weboldal kezdőlapján a gyerekekről készült képek legyenek. Rendben is lenne,de a gyerekei még az utómunkák után is csúnyák. Félek hogy elriasztja ez a megrendelőkés és én ebből szeretnék élni :(
2015. máj. 18. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt megpróbálnám lebeszélni azon a címen, hogy a gyerekek személyiségi jogait védje, ne tegye öket közszemlére.

Másrészt, ha feltétlen ragaszkodik a gyerekek képeihez, akkor ne csak ezeket a képket tedd a kezdöoldalra, hanem még másikakat is.

2015. máj. 18. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Fizess egy sminkesnek :), hogy hozza ki belőlük a legjobbat mielőtt le fotózod őket, majd végez némi ütőmunkát a képeken is :).
2015. máj. 18. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem lévővel.

De azért neked is lehetne még mit fejlődni:

PS munka visszafele (mi lett, miből): [link]

De kevésbé extrém PS munka: [link]

2015. máj. 18. 16:23
 4/4 b4r4thg ***** válasza:

Próbáld jófejül elmagyarázni neki, hogy kösz, hogy megcsinálta az oldalt, de szerinted nem lenne jó ötlet a kezdőlapra a gyereket kitenni. Gondolom az ő gyerekei, és szülői büszkeségből felbuzdulva pörög.

Felajánlhatod neki, hogy facebook oldaldra viszont feltöltöd, és akkor már publikálva lett valahol, így ő is elégedett.

2015. máj. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!