Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Reális ez az ár egy wordpress...

Reális ez az ár egy wordpress oldalért?

Figyelt kérdés

Egy viszonylag egyszerű weboldalt akarok, elegáns letisztult kinézet, az oldalon szöveg meg videó, hogy miért engem válasszanak, pár referencia kép a termékről, hírlevél feliratkozás, ajánlatkérő felület, GYIK, kapcsolat ÁSZF tehát ilyen alap dolgok.

Megkerestem egy céget, és ők 60-ért akarják megcsinálni, viszont mint kiderült wordpressel csinálnák, azt mondta a csávó, hogy az egyedi fejlesztést 1 millió környékén kezdik.

Nekem ez sántít, plusz egyszerűbb weboldalakt én is készítettem már wordpressel, nem volt olyan nagy kunszt, tényleg ilyen drága az egyedi, és kb ezért az árkategóriáért csak azt fogom kapni, hogy egy wp templatere rápakol dolgokat?

2015. máj. 12. 16:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"én nem Vertelek volna át"

Mindig így kezdődnek a nagy átverések :-D

2015. jún. 3. 21:38
 32/36 jmuzsi ***** válasza:
ha vaki Ellök magától egy segitő kezet így jár
2015. jún. 3. 21:51
 33/36 anonim ***** válasza:

"ha vaki Ellök magától egy segitő kezet így jár"

Na'h azért neked is van humorod. :-D

2015. jún. 3. 21:51
 34/36 jmuzsi ***** válasza:
humor nélkül azt az éltet éllni amit én nehéz lenne meg élni lehet hogy én csak 5 ropit kértem volna de precízebb munkát csinálok vagyok mivel sérü vagyok
2015. jún. 3. 22:09
 35/36 anonim ***** válasza:

Erről a precíz munkáról az írásoddal senkit nem győztél meg.

Miből gondolod akár magadnak is, hogy precízebb munkát végeztél volna, mint az, akinek a munkáját nem is láttad?

Mindennek a tetejébe a kérdező szövegét sem tudtad dekódolni, nem értetted meg, hogy ki a "ragaszkodott" alanya, és erre a téves szövegértelmezésre alapozva nyilvánítottál véleményt. Annyit is ér.

2015. jún. 3. 22:23
 36/36 A kérdező kommentje:

Kedves Jmuzsi!

1, nem a webshop készítője ragaszkodott hozzá, hanem a partnerem. Akivel együtt dolgozunk.

2, ha már voltam ilyen hülye, hogy ellöktem magamtól a segítő kezet, jó lenne, ha az a segítő kéz annyira kitolna velem, hogy többet nem is ír ide!

2015. jún. 4. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!