Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Reális ez az ár egy wordpress...

Reális ez az ár egy wordpress oldalért?

Figyelt kérdés

Egy viszonylag egyszerű weboldalt akarok, elegáns letisztult kinézet, az oldalon szöveg meg videó, hogy miért engem válasszanak, pár referencia kép a termékről, hírlevél feliratkozás, ajánlatkérő felület, GYIK, kapcsolat ÁSZF tehát ilyen alap dolgok.

Megkerestem egy céget, és ők 60-ért akarják megcsinálni, viszont mint kiderült wordpressel csinálnák, azt mondta a csávó, hogy az egyedi fejlesztést 1 millió környékén kezdik.

Nekem ez sántít, plusz egyszerűbb weboldalakt én is készítettem már wordpressel, nem volt olyan nagy kunszt, tényleg ilyen drága az egyedi, és kb ezért az árkategóriáért csak azt fogom kapni, hogy egy wp templatere rápakol dolgokat?

2015. máj. 12. 16:22
1 2 3 4
 21/36 jmuzsi ***** válasza:
a h val kezdetű szót magra írtam és nem a kérdezőre és én egyedi sablonokat csinálok nem gagyi sablonokat hanem prémium sablont használok de a ingyenesek s nagyon jó alapnak azok nagyon jók úgy át lehet szabni hogy nem is mersz rá
2015. jún. 3. 13:54
 22/36 jmuzsi ***** válasza:

idáig akartam dolgozni de te megmutattad hogy se nem vagyok munkaerő se ember nem lehetek itt Magyarországon

kívánom hogy éld át milyen magatehetetlen embernek lenni csak egy hétre és meglátod milyen az én világom

és ha már itt tartok én többször is próbáltam magam meg fojtani és te ?

2015. jún. 3. 14:49
 23/36 A kérdező kommentje:

Jmuzsi, annak amit írtam semmi köze a fizikai problémáidhoz, lévén egy teljesen névtelen arc nélküli oldalon vagyunk, nem tudom, ki vagy, hogy nézel ki, igaz-e amit mondasz.

Ennek semmi köze ahhoz, hogy Magyarországon hogyan kezelik az olyan problémával küzdő embereket, mint te.

De ha igaz, amit mondasz, én a helyedben még inkább odafigyelnék az ilyen szerinted lényegtelen apróságokra, mint a helyesírás.

Nem bántani akarlak, de meg akarok bízni valakit egy munkával, pénzből élek én is, tehát nyilván igyekszem megválogatni, kinek adom a pénzem. Ha írsz te, tele helyesírási hibával, meg ír a Gipsz Jakab normálisan, ember nincs, aki téged választana. És ennek semmi köze ahhoz, hogy magatehetetlen vagy-e, mivel ezt nyilván látatlanban nem tudja megmondani az ember.

A többire nem reagálok, mert nem hiszem, hogy ennek itt van a helye. Javaslok én is egy pszichológust, minden rosszindulat nélkül.

2015. jún. 3. 15:01
 24/36 jmuzsi ***** válasza:
én felajánlok neked egy ingyen oldalt kereső optimalizálva egyedi sablonnal hogy meg mutassam nem a levegő be beszélek
2015. jún. 3. 16:03
 25/36 A kérdező kommentje:
köszönöm, de találtam már rég programozót, kész is van az oldal. Azért sok sikert.
2015. jún. 3. 16:12
 26/36 anonim ***** válasza:
És végül mennyi lett?
2015. jún. 3. 16:27
 27/36 A kérdező kommentje:
a weboldal 40 wp-vel, a saját fejlesztésű webshop meg 200... a partnerem nagyon ragaszkodott hozzá, hogy saját fejlesztés legyen a webshop, én nem örültem neki, mer most szerintem így nagyon rá leszünk utalva arra a cégre, aki csinálta... mer egy programozó se szeret más kódjában turkálni...
2015. jún. 3. 16:34
 28/36 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok, privátban dobsz egy linket a webshopról?

Gyanús nekem az a 200e, kicsit megpiszkálnám, hogy hány hibát és rést hagytak benne. :D

2015. jún. 3. 19:33
 29/36 jmuzsi ***** válasza:
persze hogy ragaszkodott mert tegyük fel egyszer már meg csinálta egy másik ügyfélnek még korábban és most jöttél és a semmin keres 200000 ft és így a markába tart a frissítésekkel ara számolj 40000 ft és azt mindig meg kell csinálni amikor wordpress alap rendszert frissítik
2015. jún. 3. 20:33
 30/36 jmuzsi ***** válasza:
én nem Vertelek volna át
2015. jún. 3. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!