Reális ez az ár egy wordpress oldalért?
Egy viszonylag egyszerű weboldalt akarok, elegáns letisztult kinézet, az oldalon szöveg meg videó, hogy miért engem válasszanak, pár referencia kép a termékről, hírlevél feliratkozás, ajánlatkérő felület, GYIK, kapcsolat ÁSZF tehát ilyen alap dolgok.
Megkerestem egy céget, és ők 60-ért akarják megcsinálni, viszont mint kiderült wordpressel csinálnák, azt mondta a csávó, hogy az egyedi fejlesztést 1 millió környékén kezdik.
Nekem ez sántít, plusz egyszerűbb weboldalakt én is készítettem már wordpressel, nem volt olyan nagy kunszt, tényleg ilyen drága az egyedi, és kb ezért az árkategóriáért csak azt fogom kapni, hogy egy wp templatere rápakol dolgokat?
idáig akartam dolgozni de te megmutattad hogy se nem vagyok munkaerő se ember nem lehetek itt Magyarországon
kívánom hogy éld át milyen magatehetetlen embernek lenni csak egy hétre és meglátod milyen az én világom
és ha már itt tartok én többször is próbáltam magam meg fojtani és te ?
Jmuzsi, annak amit írtam semmi köze a fizikai problémáidhoz, lévén egy teljesen névtelen arc nélküli oldalon vagyunk, nem tudom, ki vagy, hogy nézel ki, igaz-e amit mondasz.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy Magyarországon hogyan kezelik az olyan problémával küzdő embereket, mint te.
De ha igaz, amit mondasz, én a helyedben még inkább odafigyelnék az ilyen szerinted lényegtelen apróságokra, mint a helyesírás.
Nem bántani akarlak, de meg akarok bízni valakit egy munkával, pénzből élek én is, tehát nyilván igyekszem megválogatni, kinek adom a pénzem. Ha írsz te, tele helyesírási hibával, meg ír a Gipsz Jakab normálisan, ember nincs, aki téged választana. És ennek semmi köze ahhoz, hogy magatehetetlen vagy-e, mivel ezt nyilván látatlanban nem tudja megmondani az ember.
A többire nem reagálok, mert nem hiszem, hogy ennek itt van a helye. Javaslok én is egy pszichológust, minden rosszindulat nélkül.
Kíváncsi vagyok, privátban dobsz egy linket a webshopról?
Gyanús nekem az a 200e, kicsit megpiszkálnám, hogy hány hibát és rést hagytak benne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!