Tudtok ajánlani valami olyan OOP PHP videót (lehetőleg magyart), ami teljesen az alapoktól tanítja meg a programozást "haladóbb" szintig?
Figyelt kérdés
A procedurális PHP már megy, ezért szeretnék kicsit tovább lépni.2015. ápr. 28. 00:41
1/5 anonim válasza:
Az OOP szemlélet maga nyelvfüggetlen, tök ugyan úgy kell alkalmazni php alatt is, mint java alatt.
Inkább egy jó könyvet keress, mint videót erről. (Pláne mivel alapvetően PHP-ból, ténylegesen JÓ minőségű videót eddig, pláne magyarul még sehol nem láttam. Egyik rosszabb, mint a másik.)
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. És jó magyar könyvet tudnál ajánlani?
2015. ápr. 28. 10:27
3/5 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el a magyar nyelvű forrásokat, a nagy része rettenet, ami meg jó, az régi. Angol nélkül egyébként sem fogsz semmire menni a programozással, jobb, ha már most hozzászoksz, hogy nem magyarul vannak a dolgok. Rengeteg időt és energiát tud megspórolni például a stackoverflow, ott meg ugye nem magyarul válaszolgatnak az emberek.
4/5 Drone007 válasza:
Tanulj meg angolul, legalább alkalmazásszinten. Ez egy előfeltétel a haladó szinthez, nem kikerülhető.
Angolul elég sok tutorial van a neten php fejlesztésről, de nem mind pontos, vagy naprakész. A lényeg, hogy kiszemezgesd a megfelelő és lényeges részeket.
Autodidakta módon tanulni nem mindig a legkönnyebb. A neten sok infó van, de meg kell dolgozni azért, hogy kibányászd a gyöngyszemeket.
A másik megoldás a fizetős tanfolyam.
Sok sikert!
5/5 A kérdező kommentje:
Alap szinten elboldogulok az angollal, de azért lenne jobb a magyar, mert akkor jobban megérteném/rögzülne.
2015. ápr. 28. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!