Szerintetek mennyire lenne sikeres egy nyelvtanulós blog? Ahol az alapoktól angolt, németet, és kínait lehetne tanulni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 19:15
1/13 anonim válasza:
Elég sok hivatalos weboldal (nem blog) foglakozik ezekkel. Mivel a tartalom mindegyiknél ugyanaz, nem is tudsz nagyon újat mutatni. Az angol és német a népszerűsége miatt kilőve, kínaiból vélhető hogy kevesebb van magyar viszonylatban. Egy blog viszont még jól felcímkézve sem mindig átlátható, mert egymás után van a tartalom ömlesztve. Egy logikusan menükre tagolt weboldal többet érne, csak ahhoz egyrészt kell egy tárhely (ha forgalmas, akkor fizetőset ajánlott használni), illetve tudás hogy valaki azt csinálja és karban tartsa.
2/13 anonim válasza:
Ha ingyenes lenne akkor a németre már most van egy jelentkeződ.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... :) Ingyenes lenne, persze... :D
Az iskolánkban most indult el a kínai nyelv tanítása, és nálunk legalább is elég sok jelentkező van. Csak ma 14 ember volt a 2 órás tanórán. :)
A németet és az angolt pedig saját magamnak, gyakorlás miatt indítanám elsősorban, és örülnék, ha valakinek segítene a tanulásban. :) Akkor ezt még átgondolom...
2012. okt. 10. 19:47
4/13 anonim válasza:
Aki nyelvet akar tanulni az elmegy egy nyelviskolába nem pedig hobbiblogokat bogarász. De ettől önszorgalomból indíthatsz ilyet, vagy esetleg írhatsz olyan oldalra ahol olvassák is pl logout.hu-n olvastam már ilyen nyelv tanulós cikkeket.
5/13 anonim válasza:
én nem nagyon találkoztam még ilyen normális ingyenes nyelvtanulós oldalakkal ami az alapoktól kezdi. én személy szerint örülnék egy ilyen weblapnak. (angol)
6/13 anonim válasza:
jah a nyelviskolásra csak annyit hogy 60-80 a legalja:S
7/13 A kérdező kommentje:
Hát, akkor még hétvégéig átgondolom, és ha esetleg elkezdeném, akkor belinkelem...
2012. okt. 10. 20:43
8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy, nagyon köszönm a válaszokat, és mindenkinek ment a zöld kéz
2012. okt. 10. 20:44
9/13 anonim válasza:
Én is benne vagyok. Az angol és a német is érdekel.
Linkeket is tudok küldeni, ha valakinek kell.
Főleg angolt, de németet is.
10/13 anonim válasza:
Millió hivatalos oldalt találhatsz neten, ami angol, német, akármilyen nyelv nyelvtanját tanítja az alapoktól. Az ilyen blog csak egy milliomodik lenne a sok után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!