Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen a design?

Naruto shippuuden kérdése:

Szerintetek milyen a design?

Figyelt kérdés
[link]

#anime #webldal
2015. febr. 10. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Összekattintgatós? ^^ Nekem túl sötét, és nagyon régóta nem divat az ilyen dobozos felépítés, de nyilván ez nem értékelendő dolog, hisz egy sablont színeztél át.
2015. febr. 10. 17:03
 2/9 A kérdező kommentje:
hát én innen vettem az ötletet [link] és szerintem rosszul hiszed hogy kiment a divatból mert az ilyen új fajta oldalad egy darab szarok és csúnyák is :) [link]
2015. febr. 10. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Az oldalon több fél le Kategóriájú Animéket nézhetsz meg
2015. febr. 10. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
az szép
2015. febr. 10. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Tessék akkor sztem ez még a tiednél is jobb. ^^

[link]

De biztos jobb rálátásod van, elvégre csak 5 éve vagyok a szakmában.

2015. febr. 10. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg egy ilyesmi nem lenne jobb? Ha csak a színeket nézzük is sokkal barátságosabb.

2015. febr. 10. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
olyan "Összekattintgatós", "ucoz -ós"... :-D
2015. febr. 11. 04:58
 8/9 Drone007 ***** válasza:

Sosem értettem az ilyen - most nem jellemezném, mert törlik a hsz-emet - összekattintgatós oldalakon miért jó, ha minden fölösleges információ kint van az oldalon, mint a források, feliratok, partnerek...

A másik amit nem értek, hogy mi ez a görcsös ragaszkodás a fekete háttérhez? Próbálj már fél órán át fekete háttéren szöveget olvasni, és utána nézz körül. Jojózni fog a szemed, majd kisül a kontrasztváltástól.

Harmadik: comic sans? NORMÁLIS VAGY? Gusztustalan, förtelmes, visszataszító, komolytalan, gyerekes (a legrosszabb értelemben) betűtípus, amit akkor sem használnék ha az életem múlna rajta. Sokkal elfogadhatóbb, és gyönyörűbb képregényes betűkészletek vannak (ACME Secret Agent, Toontime, Cartoonist Hand), ennél a förtelemnél.

Negyedik: kismillió ilyen és hasonló oldal van már kis hazánkban. Semmilyen extra/plusz szolgáltatást nem adsz, sőt! Ld: [link] Az ő oldaluk is borzasztó, de legalább szolgáltatnak valami egyedit. Te semmi más nem teszel, mint reposztolod őket, meg pár ismertebb animás oldalt. Ez eddig nulla.

Ötödik: ez nem design, csak egy kiválasztott téma az ucozon, plusz két-három kép a fejlécbe meg a háttérbe.

2015. febr. 11. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem a mai elvárásnak megfelelő.
2015. febr. 11. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!