Hogy oldják meg azt hogy ne csússzon szét az oldal?
Figyelt kérdés
Mint pl. a gyk. Nem responsive design de pl: ha már telefonon nézem akkor is ugyanúgy jelenik meg csak kissebben.Ezt hogy lehet megoldani?Mert nekem most jelenleg minden elcsúszik más felbontáson.2015. jan. 25. 21:32
1/3 anonim válasza:
Gyakorikérdések ebből rossz mert ugye itt táblás szerkezet miatt nem tud szétcsúszni.
Minimális méreteket ha használsz, akkor be tudod állítano, hogy egy-egy résznek mennyi a min-width értéke.
Ha pl. a bodynak azt adod meg hogy min-width: 1000px; akkor kicsit előbre lehetsz :-)
2/3 anonim válasza:
nekem telón nem csúszik szét, tényleg, viszont össze-vissza méreteződik a szöveg, a kérdés mondjuk 20px, az első válasz 14px de az adatok olvashatatlanok, 2. válasz megint más...
nem tudom mi a ***-ért
droid poket neo-n (pöttöm teló)
3/3 TrollFater válasza:
1. megtanulják rendesen hogyan kell használni a html-t meg a css-t
2. megcsinálják rendesen az oldalt, nem úgy mint te meg a webtáker haverjaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!