Egy közösségi oldal ALAP sémát hol találok? Lehetőleg ingyeneset?
Tehát találtam pár olyan ingyenesen letölthető oldalt, ahol össze volt rakva például egy admin panel. Na hasonlót szeretnék, csak ha már megvan az alap, akkor rákötni mysql-re és megoldani hogy a Chat is működjön meg ilyenek.
(tehát pl.: van egy kész Közösségi oldal alap. Pl a Facebook-é. Ott amikor felmegyek az index.html-re akkor behozza az oldalt egy sims HTML-ben megírt felülettel, chattel stb, csak amikor rányomok a egy chat-fejre és írok valamit akkor azt nem küldi el. ez van ugya megírva simán HTML-be. és hogy MySQL-el összekötni hogy meglegyen a Reg.- és login, meg a chat is rendesen működjön. EZ CSAK EGY PÉLDA) ++++++: ingyenes legyen lehetőleg
Mostanában mindenki facebook-ot akar csinálni... Naponta jönnek az ilyen kérdések...
Persze mindenki ingyen akarja, nulla tudással.
Mégis mit gondoltok, a facebook 3 darab html fájlból áll vagy mi?
A facebook-ra van komplett CMS, miért nem azt használja a sok eszetlenek, ja hogy az is fizetős.
No, igen ingyé akar mindenki mindent és ha lehet tegnapra, és sokkal jobb legyen mint az ereteti, na huzz a ****-ba sok amatőr b***.
1. nem vagyok amatőr. html-ből kezdő php-ból középhaladó és css-ból is középhaladó vagyok. Nem facebook akarok csinálni te / ti értelmifogyatékos idiótäk.
Tisztázzunk pár dolgot:
1. NEM NULLA TUDÁSSAL ÁLLNÉK NEKI.
2. NEM AKAROK "Facebookot csinálni".
3. Sima HTML alatt azt értettem kedves értelmifogyatékos társaim hogy nincs megírva SEMMI csak az alap HTML meg pár dolog. KIBäSZOTT PÉLDA: [link]
4. a "lehetőleg ingyenes" alatt annyit próbáltam tudatni veled / veletek, hogy a szájbarágott oldal DESIGN-ja van megírva és azt lehet pl. letölteni és feljeszteni, de amint látom ez túl sok volt a korlátolt elméteknek..
5. Először tanuljatok nyelvtant ti fogyatékos elmebajos idiótäk aztán próbáljatok meg "ßuzinak" nevezni. Ja, igen. utolsónak: kb 2-3 éve tanulok kisebb kihagyásokkal programozást. szóval a jó édes anyukád az "amatőr ßuzi".
|- Amit írtam chatfej-es dolgot az arra szólt volna hogy egy kib*szott ablakot hozzon ki és amit írunk azt továbbítsa a kijelölt személynek. (ami megvalósítható Visual Basic-be SIMÁN!!) -|
Esetleg még valami?! Ha nem lehet érteni leírom bővebben! Amennyire csak lehet!!!!
Ha ilyen ügyes vagy, akkor miért kérsz segítséget "fogyatékos elmebajos idiótä" emberektől?
Sok sikert, az alap html tudásoddal, a középhaladó php és css tudásoddal messzire fogsz szaladni! ;)
"5. Először tanuljatok nyelvtant ti fogyatékos elmebajos idiótäk..."
-Nyelvtant, neked kellene tanulni, mert amit eddig írtál, az hemzseg a hibáktól. (pl.: "értelmifogyatékos" külön írjuk, -így, -szépen, -nézd csak, -Te!, értelmi fogyatékos.)
-Ha ezen már túl vagy, akkor elkezdhetsz programozást is tanulni, de csak ha van már 2 diplomád, anélkül el ne kezd, mert visszaesel a jelenlegi szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!