Nekem egy Facebookhoz Hasonlo web oldal kéne ingyen, hogyan tudok olyant csinálni?
Ha nem facebookhoz hasonlót akarsz, csak egy sima közösségi oldalt, akkor ahhoz elég 4-5 nyelvet tudni, ebből legalább 3-at középhaladó szinten.
De minek akarsz egyáltalán ilyen oldalt csinálni?
Nekem meg egy bicikli kell ingyen, hogy tudok olyat csinálni?
Csinálni természetesen úgy tudsz, hogy megszerzed mindazt a tudást, ami ennek az elkészítéséhez szükséges. Persze ehhez elsőnek kisebb célokat kell kitűzni. Mondjuk elsőre elsajátítani a HTML alapjait.
Vagy esetleg összelegózhatsz ilyen-olyan mások által megírt, elkészített dolgokból valamit, csak akkor nem te csináltad. Megy úgy a kategória címe is weblapkészítés és nem weblaplegózás.
Vannak azért olyan szolgáltatások a neten, ahol létre lehet hozni saját közösségi oldalt. De ha az nehézséget okoz, hogy a Google segítségével megtaláld ezeket az oldalakat – mondjuk úgy, hogy beírod, hogy „create own social networdk” –, akkor inkább mondj le róla.
A „Facebookhoz hasonló” esetén is kérdés, hogy miben legyen hasonló, mit tudjon, és mi az, amiben másnak kell lennie, amiért maga a Facebook nem jó megoldás.
"Sima közöségi oldal registralcioval,hogy lehet késziteni?légyszi segics kérlek."
Privátra csak akkor válaszolok, ha nincs benne helyesírási hiba, és ha úgy érzem, hogy a kérdésre adott válaszomat nem fejtettem ki már korábban (#1-#2).
De 2xSü is elég szépen megválaszolta a kérdésedet.
Na akkor te is kaptál privátot. Én meg elvből nem válaszolok privát üzenetre érdemben, mert ennek az oldalnak pont az a lényege, hogy ha valaki másnak is hasonló problémája van, az lássa a kérdésre adott válaszokat. Privátra maximum akkor válaszolok, ha az indokoltan lett privát üzenet, mert másokra nem tartozó, kényes adatokat tartalmaz.
Az üzenetedben azt írtad, hogy olyan oldalt akarsz, amin van regisztráció, privát üzenet, chat, videó feltöltés. Mondjuk azt nem írtad meg, hogy ezekre miért nem alkalmas mondjuk egy Facebook csoport ,hogy ezekre miért kellene egy saját honlapot felhúzni.
De leírtam azt is az előző válaszban, hogy mire kellene rákeresni.
Egyébiránt értelmezni kellene az eddig adott válaszokat. Kiegészítőként olvasd el a http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit.. kérdés alatt a #10-es válaszomat. Az is rámutat a kérdés mibenlétére.
#9: Az nem ingyenes bicikli, amit ellopsz. Az lopott bicikli és nem ingyenes. Jól működő, igazságos világban az ára a tényleges pénzbeli árat meghaladó pénzbírság, vagy alkalmasint x időre kiszabott börtönbüntetés. A mi világunkban meg az ettől való félelem.
Nota bene te most bűncselekményre buzdítasz? Ez már magában büntetőjogi kategória. A GYK gondolom tudja az IP címed, ami alapján visszakereshető vagy.
A Facebook meg mióta malware? Pontosan azt csinálja, amire a kettőnk szerződésében feljogosítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!