Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nekem egy Facebookhoz Hasonlo...

Nekem egy Facebookhoz Hasonlo web oldal kéne ingyen, hogyan tudok olyant csinálni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na kis jogászunk is van! Üdv Franciaországból...
2015. jan. 21. 20:26
 12/16 2xSü ***** válasza:
100%

Nem vagyok jogász, bár az is szép szakma.

Viszont programozó vagyok. Az a programozó, aki mondjuk fél év munkáját, energiáját fekteti abba, hogy létrehozzon egy programot. Mondjuk egy kis cégnél dolgozik, a cége elad belőle mondjuk száz példányt, ami éppen fedezi a szerény fizetését, majd valaki úgy gondolja, hogy ez a világnak ingyen !jár!, és feltölti egy torrent oldalra, és így már ezrek használják.

Oké, van, aki nem engedheti meg magának, hogy megvegye azt a programot, amit én írtam kemény erőfeszítéssel. Üsse kő, használja egészséggel. De ne legyen büszke rá, és ne neki álljon feljebb, ha esetleg megjegyzem, hogy ezt nem kellene azért teljesen nyíltan híresztelnie.

És bizonyára itt azért vannak hasonló programozók, akik hasonló cipőben járnak, akik évtizedekig tanulták a szakmát, újra és újra megtanulva az új technikákat, dolgoznak egy cégnél, miközben kérdés, hogy a cég meg tudja-e termelni azt a bevételt, amiből kifizeti az ő !munkáját!.

Oké, beírtad, hogy van tört változat az adott szoftverből. A kérdező valószínű, hogy nem tudná kifizetni annak a szoftvernek az árát. De mindezt úgy kezelni, hogy ez ingyenes, teljesen természetes, hogy valaki lop, az már némi reflektálásra szorul. Viszont az, hogy ezek után még be is szólsz, az már nekem kicsit sok.

Ez olyan, hogy nem lopsz el a boltban az iPhone-t, csak azért, mert szerinted túl drága, és csak negyed annyiba kellene kerülnie. Nota bene a negyedannyi összeget sem tetted le az asztalra.

2015. jan. 22. 01:10
 13/16 anonim válasza:
Twitter, IWIW, ami még hasonlít a facebookhoz
2015. jan. 25. 08:16
 14/16 anonim válasza:

A facebook egy hatalmas, nagyon bonyolult weboldal. Sok 100 ember dolgozik rajta, sok 1000 munkaóra van belefektetve. Ezt senki nem adja ingyen.

Mondjuk azt, hogy egy iwiw-szerű, de még annál is egyszerűbb weboldalt egy elég ügyes webes programozó pár hét alatt meg tud csinálni.

Minél többet tud, annál nagyobb meló, minél megbízhatóbban működik ilyen-olyan-amolyan böngészőben, telefonon, táblagépen, annál nehezebb a feladat, így már hónapok, majd évek kellenek a fejlesztéshez. Persze, ha egyszerre 100 vagy fejlesztő dolgozik rajta, nagyon profin megszervezett irányítással, akkor talán néhány hónap alatt is összejön valami használható.

Egy programozó legalább 200 ezer forintot kér egy hónapban nettó, de ha jó szakember, akkor simán kérhet 300 nettót is, vezető programozók meg akár mégtöbbet.

Ingyenes weboldal-építő eszközök vannak, de azokat is meg kell tanulni használni! Ott van pl. a Drupal, annak van közösségi modulja is, és van magyar nyelvű felülete is, abban néhány nap alatt is össze lehet kattingatni valamit.

2015. jan. 25. 13:16
 15/16 Laci47 válasza:
Nem kell neked létre hozni mert létezik olyan közösségi oldal ahol készen megkaphatod. Katt a következő Link-re [link]
2015. jan. 25. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Először is nem kioktatás céljából egy volt jedi academys haverom csinált ilyen site-ot, felnyomta egy uw-re vagy atw-re...majd meglátogatták egy időben 1000-en és behalt a weboldal.

Mark Zuckenberg sem egyedül csinálta, csak ezt nyomja az orrod alá a média...

Alapvetően csinált egy fórum weboldalt, majd megvették iparmágnások és befektetők, ami adatokat vásárol meg, azokat amiket most látsz benne mint programcsoportok és különböző direktívák, ezek más fejlesztők által megírt és létrehozott segédprogramok tömkelege és nem Cukorvár csinálja a weboldalt, maximum a tulaj lehet ő esetleg valamely részesedése van.

2015. jan. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!