Mi a véleményetek a newhosting.hu tárhelyszolgáltatóról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valahonnan ingyen tárhelyet kell szereznem, mert a kedves extra fizetős lesz. Valaki esetleg tudna a tapasztalatai alapján véleményt írni nekem a newhostingról? Előre is köszi!
2010. febr. 9. 13:15
11/12 sanyec10 válasza:
Semmiképp ne menjetek hozzájuk!!Lehet,hogy kb 1000 ft al olcsóbb,de higyjétek el nem éri meg.Már a regisztrációnál jöttek a gondok.Most pl.2 napja eltünt a weboldalam.. Elsem hiszem! Pedig 1 évre kifizettem mindent.Ja és ráadásul semmi elérhetőségük.Csak egy e mail cím amire nagyritkán reagálnak,több napos késéssel!!! Minősíthetetlen!!
12/12 anonim válasza:
Én 3-4 éve használtam, akkor megfogadtam soha többet...de én hülye idén ismét bizalmat szavaztam nekik ... 3 hónap alatt egyszer belassult az oldal, utána való nap már nem volt elérhető... most per pill az email krepált be .... megoldották h a email rendszerük tudjon emailt küldeni de a weboldal még mindig nem tud (webshop megy alatta ami ezáltal napi minimum 10-20 ezer minuszt termel)....Egy szóval ha az oldalad egy nullával egyenlő akkor esetleg lehet megfelel, de ha már némi stabilitást is elvársz tőle akkor EZ NEM A NEKED MEGFELELŐ VÁLASZTÁS!!!! Jah napi 10-20 ezres minusz melett a suppor 3 naponta válaszol ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!