Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek a newhosting...

Mi a véleményetek a newhosting.hu tárhelyszolgáltatóról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valahonnan ingyen tárhelyet kell szereznem, mert a kedves extra fizetős lesz. Valaki esetleg tudna a tapasztalatai alapján véleményt írni nekem a newhostingról? Előre is köszi!

2010. febr. 9. 13:15
1 2
 1/12 anonim válasza:
ha jót akarsz akkor próbáld ki a [link] tárhelyszolgáltatót, külföldi, ingyenes reklám nélkül
2010. febr. 9. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:

szerintem nem túl jó, domain kell hozzá.

Olvasd el ezt: [link]

2010. febr. 10. 16:07
 3/12 A kérdező kommentje:

első-> nem ezt kérdeztem

második-> van domainem, én mint tárhelyszolgáltatóról kérdezném a véleményeket...

2010. febr. 11. 08:39
 4/12 anonim ***** válasza:
2010. febr. 12. 16:51
 5/12 anonim válasza:
Szia! Magam is itt táborozom a newhosting 3-as szerverén kb. fél éve és most nézegetek egy olcsóbb, fizetős szolgáltató után, mert..ez így nagyon fárasztó. havonta minimum 1 szerver leállás, karbantartás, stb. ami miatt nem éred el semmilyen formában a dolgaidat. Épp most is elérhetetlen és hát tartok tőle, hogy ez hétvégén így is marad.
2010. febr. 19. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
freehostia.com
2010. márc. 2. 22:29
 7/12 anonim válasza:

Üdv!

Én is most gondolkozom a newhostingban.

Korábban a dreamshostnál volt egy oldalam, ami január 1-én megszűnt úgy, hogy nem is szóltak. most a byethostnál van a 12-es szerveren. szép is, jó is (nincs reklám), de lassú.

a newhost 3 giga tárhelyet ad, ha náluk veszel domaint. a .hu-s domain alig 2000 forint. ennyit megér szerintem, hogy ne "gagyi" ingyenes tárhelyen legyen az oldal. mégis csak jobban mutat egy elsődleges .hu domain név.

2010. márc. 9. 08:55
 8/12 anonim válasza:
a newhosting hónapok óta csak egyre szarabb. két éve van fent náluk az oldalam. vannak napok amikor 4-5 órán keresztül (és nem csak az esti órákban) egyáltalán nem lehet elérni az oldalt, vagy bejön az oldal, de olyan soká, hogy azt egy látogató se várja meg, így még tesztelésre is alkalmatlan. a fájlkezelő elérési sebessége (már ha van neki) olyan lassú, hogy egy fél kilobájtos php fájlt nem tudok vele lecserélni, mert lejár az időkorlát és kidob. Szerintem ennek részben az is lehet az oka, hogy túl sok weboldalt vállaltak magukra. Nekem a 4. szerverükön van két oldalam, és a helyzet: naponta több órán át se filemanager, se weboldal, de sokszor még a phpmyadmin se. két napja meg már gyakorlatilag nincs is szolgáltatás, behalt az egész, csak a saját oldaluk jön be. Most keresek épp másik szervert, de ingyenes hosting szolgáltatással már nem próbálkozom. Ma rakták újra a 4. szervert, mert "csak lassan tudta kiszolgálni a kéréseket" (ez a lehető legfinomabb megfogalmazása annak, hogy semmi nem volt elérhető a szerverükön), de én már velük kapcsolatban szkeptikus vagyok.
2010. júl. 14. 21:03
 9/12 anonim válasza:

Én már több mint fél éve vagyok 2 helyen.

Mivel ingyenes "ajándék lónak..." Kétségkívül vannak hibái:

pld tavaly télen sokszor elszállt. Joomlát futtatok rajat,így nagyon sok adatbázis gondja van.Két hónapja próbálok mentés végezni, de mindíg timeot-os lesz.

Már vettem tárhelyet és meglátom ott milyenek a viszonyok.

2011. febr. 1. 11:19
 10/12 titanmanus válasza:
Én 3 hónapja vagyok velük, volt domain-em. Utálom, lassú, bonyolult.
2012. febr. 21. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!