Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » AppServ localhost android-on...

AppServ localhost android-on való megtekintése? Nem jön be az oldal.

Figyelt kérdés

Az ip 192.168.1.102, appserv gépen localhost-on működik, telefon böngészőjébe (opera mini) beírom nem jön be, weboldal nem elérhető, holott egy hálózatot használ a telefon és a gép is.

Mi a teendő? Windows xp-ről van szó.

2015. jan. 29. 17:49
 1/4 Drone007 ***** válasza:
Sajnos az opera mini működéséhez nem értek, de azzal a böngésző-utánzattal már nekem is volt ilyen tapasztalatom. Próbáld egy normális okostelefon (android/windows/ios alapú) beépített böngészőjével meghívni a szerveredet.
2015. jan. 30. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Először is tanuljátok meg mi is az a localhost.
2015. jan. 30. 14:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Utolsó, tudom mi a localhost, és azóta lecseréltem xampp-ra az appservet, valamint nem opera miniből hanem opera mobile böngészőből hívtam meg ami többmindent támogat.

Am. meg le is volt írva világosan, hogy egy hálózatot használ a telefon és a gép, szóval localhost elérhető a mobilon is. Nem azt mondtam hogy Amerikából valaki miért nem tudja megnézni a weboldalamat...

2015. jan. 31. 07:59
 4/4 Drone007 ***** válasza:
Én is xamppot használok, nekem megy a dolog (win7 -> WP8 ie10). A kérdésedben opera minit írtál.
2015. febr. 1. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!