Ha készítek egy weblapot (pl alma. Html) kompozerben akkor azt, hogyan lehet feltölteni az internetere?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem az informatika tanáromat de nem mondja meg, annyit tudok, hogy egy ingyenes tárhelyre kell feltölteni, hogy mindig elérhető legyen.2015. jan. 28. 15:18
1/12 anonim válasza:
Ingyenes tárhely a legegyszerűbb, rákeresel, beregisztálsz egy ingyen domainnevet (pl. alma.ingyendomain.hu) és feltöltöd oda, kész. A legtöbb ilyen ingyenes tárhely az egyszeri felhasználók számára valami béna weblap-szerkesztőket is szokott ajánlani, azt ki kell kerülni és egyből direkt feltölteni, néha van olyan követelmény, hogy a kezdőoldal neve index.html kell, hogy legyen.
2/12 A kérdező kommentje:
De én olyat szeretnék ami úgy kezdődne, hogy www.alma.hu nem pedi úgy, hogy www.alma.ingyendomain.hu olyan hogyan lehet?
2015. jan. 28. 15:31
3/12 anonim válasza:
ácsi, a kérdésben "alma.html" van nem pedig "alma.hu"
a kettő közt ég és föld a különbség
tehát akkor mi is a kérdés?
4/12 A kérdező kommentje:
az hogy olyat szeretnék hogy csak azt kelljen beírni hogy www.alma.hu és az én weblapom jelenjen meg.
2015. jan. 28. 15:36
5/12 anonim válasza:
Olyat ingyen nem lehet, be kell regisztrálni a domaint egy fizetős szolgáltatónál, az úgy évi 3-6000 forint, ha valami exkluzívabb név, akár a 10-100-szorosa is, az alma.hu pl. elég rövid, lényegretörő, lehet hogy drága lenne. Ez viszont csak a domain nevet adja, e mellé kell még egy tárhely szolgáltatás is, ami lehet ugyan ingyenes is, de havi 1-2000 forintért dedikáltat is kap az ember.
6/12 A kérdező kommentje:
és ha maradon a .html megoldásnál PL: www.alma.html és nincs a nevében semmi más.
Olyat lehet ingyenesen?
2015. jan. 28. 15:41
7/12 anonim válasza:
alma.hu soha nem lesz a tied mert foglalt
így tehát a domaint nyitáskor nem a te fájljaid fognak betöltődni.
szerintem mivel még suliba jársz így feltételezem nem a domain-ről van itt nagy-ba-szó
8/12 anonim válasza:
szerintem kezd elölről a sulit és figyelj is oda
9/12 anonim válasza:
Domaint és tárhelyet kell venned.
Ha ez meg van, a tárhelyre fel tudod tölteni index.html néven.
Ezután a domain neved beírásával ezt a HTML -t érik el.
DE! ez koránt sem ingyenes, mert domain és tárhely is kell...
Még a legóccóbb ilyenben együtt 3500Ft / év.
10/12 TrollFater válasza:
Látom nem figyelsz, akkor elmondom úgy is, hogy a te szinteddel is felfogd: csak pénzért kapsz domain nevet, és rohadtul mindegy hogy .com, .hu, .info, .hulyevagyokussetek (szerencsédre ilyen nincs) a végződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!