Hogyan kell HORGONYT csinálni a Kompózerben?
Figyelt kérdés
Valaki lenne olyan kedves ,hogy leírná nekem? Már mindenhogyan próbáltam de nem sikerült.Köszönöm :))2014. máj. 2. 11:34
1/3 anonim válasza:
1. Odaállítod a kurzort, ahová be akarsz szúrni horgonyt.
2. Beszúrás -> Horgony
2/3 Lajos54 válasza:
Igen, valahogy így, mint előttem írták. Sőt, a szerkesztő tetején az ikonok között van egy (mily meglepő :) horgony, arra kattintva is beszúrható. Ekkor megjelenik egy kis ablak, ahova be kell írni a horgony nevét. Ez legyen mondjuk az, hogy "ide". Persze idézőjelek nélkül. Magában az oldalban nem fog látszani (csak a szerkesztőben, illetve a forráskódban).
Használni pedig úgy kell, hogy amikor majd erre akarsz ugrani, a hivatkozásban a név elé egy #-t kell tenni.
Tehát így fog kinézni a hivatkozás:
<a href="#ide">HIVATKOZÁS</a>
3/3 Lajos54 válasza:
Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy a horgony így néz ki a forráskódban:
<a name="ide"></a>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!