Hol kezdjek blogolni, ahol elis olvassák a blogom?
Régóta szeretnék blogot írni, de mivel ismerősöknek nem szeretném még mondani és reklámozni se tudom hol, azt szeretném kérdezni, hogy van e olyan ahol random megnézhetik (nem tudom értelmesen megfogalmazni).
És ha igen, akkor hány bejegyzés után válhatna "ismertebbé" a blogom, de még csak úgy értem, hogy így a 0-ról van-e értelme elkezdenem?
Előre köszönöm a válaszokat, sokat segítene!:)
Én a blogger.com-ot ajánlom, de elsősorban nem a blog szolgáltatótól függ az olvasottság, hanem a tartalomtól és a népszerűsítési módszereidtől.
Sok bejegyzés és lehetőleg rendszeres frissítés kéne a népszerűséghez + népszerűsítés, pl. FB-on, de hát pont ezt nem akarod ha jól értem.
Mindenki a 0-ról kezdi, máshonnan nem is lehet. Kezdd csak el, sok sikert! :)
Viszont 2 javaslatot engedj meg:
- Ne divatból blogolj, csak akkor írj ha van miről, és arról írj, amiről tudsz, ami téged érdekel - ne mások érdeklődési körét szolgáld ki.
- Legyél igényes, pl. publikálás előtt olvasd át mindig a bejegyzést helyesírás, elgépelés szempontjából.
(Lehet, ezeket magadtól is tudod, de gondoltam leírom.:))
Nekem a blogspot-on van, volt már, hogy kaptam ismeretlentől kommentet és másnál is láttam kommenteket, szóval nézik azt az oldalt.
Panaszom sincsen rá, átlátható minden, könnyű szerkeszteni.
Sok sikert, ha nekifogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!