Elkezdtem blogolni, valaki segítene, h hogyan kell megváltoztatni a háttérképet, fejlécet, elrendezést?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 19:43
1/5 anonim válasza:
Így biztosan nem.
Semmi információt, támpontot nem adsz arra vonatkozólag, hogy milyen rendszerhez van szükséged segítségre.
Ebben a helyzetben a legjobb válasz, amit kaphatsz, az nagyjából ez: Az Admin panelen.
2/5 Argloss válasza:
Én a kulcsszavakból arra tippelnék, hogy a blogspot-on blogol.
Ha be vagy jelentkezve, akkor megjelenik egy sáv a blogod tetején. Ott kattints a tervezésre. Ekkor megjelennek a választható témák. A személyre szabás gombbal lehet módosítani rajta. Hátteret cserélni, stb. Ha komolyabb módosításokra van szükséged, akkor HTML-kód szerkesztése gombot tudod használni, de ahhoz már érteni kell valamennyire.
3/5 anonim válasza:
a fő kérdés, hogy hol az a blog, mert nem mindegy
4/5 anonim válasza:
Kérj meg egy design blogost, hogy csinálja meg neked. Vannak nagyon profik, ingyen és gyorsan csinálják. Ha kell linkelek párat...
5/5 A kérdező kommentje:
Már rájöttem h kell,csak kint maradt a kérdés, köszi :))))
2014. szept. 29. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!