Blogolni szeretnék, de hogy?
Figyelt kérdés
mármint az megvan, hogy hol, csak a téma nincs.
szeretek olvasni, és sokat is olvasok nagyon, de túl elfogult vagyok, azaz minden könyv tetszik, így nem lehet nagyon kritikát írni. A divat meg annyira nem érdekel, hogy arról blogoljak..
2014. ápr. 18. 16:06
1/5 anonim válasza:
Kissé felcserélted a dolgokat, akkor csinálj blogot, ha van miről...
2/5 anonim válasza:
Miért kellene kritikát írni a könyvekről? Ha tetszik egy könyv írd le miért, és ajánld másoknak. Beszúrhatsz , képeket , hogy képzeled a szereplőket, vagy idézeteket, ha ezt nem tiltják a kiadók.
3/5 anonim válasza:
ha nincs téma, minek a blog? csak mert divatos és másoknak is van? így előbb-utóbb úgyis ráunsz az egészre magad is meg másokat sem nagyon fog érdekelni, ha néha erőltetetten odafirkálsz valamit.
nem kell ám minden blognak kritizálónak és cikizőnek lenni, arról is lehet írni amit szeretsz,miért szereted és ajánlhatod másoknak. például
4/5 anonim válasza:
Szia :) Képzeld, én is így jártam. Sok blogot megkezdtem már, különféle témákról (volt könyves is), de mindnek az lett a vége, hogy meguntam. A bökkenő, csak az volt, hogy muszáj írnom, vagy megpusztulok. Ezért elindítottam egy blogot (nem is olyan rég) ami rólam szól. Olyan napló féleség, azzal a különbséggel, hogy nem rendszeres (hisz ezért nem írok naplót) és nyilvánosságra van hozva. Igaz senki nem olvassa, de nekem sokat segít, hogy leírhatom a gondolataimat és ha valaki mégis feltéved az oldalra, és véletlenül tetszik is neki amit ott lát, az nekem külön öröm :D Én azt mondom, hajrá :) És ha elkezded, linkelj egyet, érdekel :D
5/5 anonim válasza:
Írhatsz az égvilágon bármiről!:) Nem muszáj csak könyvekről, írhatsz mindenről, ami érdekel. Könyvek, filmek, sorozatok, hobbik, ami csak az eszedbe jut, vagy éppen érdekel. Jóga, sztárok, divat, smink, tumblr, nyelvek..? Akármi! Ha a blog külseje igényes, az írásod pedig érdekes, nem adod fel, ha kevesen olvassák is, és kitartó vagy, szerintem baj nem lehet.:)) Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!