Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Photoshoppal készített szóróla...

Photoshoppal készített szórólapokat hol lehetne eladni illetve milyen pénz van belőle?

Figyelt kérdés

Gondolom az istock-ot és a többi oldalt fogjátok ajánlani. Esetleg más?

Illetve összegszerűségben mit lehet keresni jól összerakott, könnyen átalakítható szórólapokért?

Hogy érdemes elkezdeni?

Photoshoppolok, egész jól. Azért még messze vagyok a profi retusálóművészektől de ha időt energiát ráfordítok elég jó dolgokat össze tudok hozni.

Pl ilyet kisujjból kirázok:

[link]

Nem, nem akarok megélni de egy havi plusz "passzív" 20-50ezer forint nagyon jól jönne kiegészítésnek.

2015. jan. 7. 22:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

de akkor pont lehetne ebböl pénzt csinálni.

egyébként meg neked nem ez a szakterületed.

ismerek olyat aki kiadvànyszerkesztő. ő azért valoszunleg mas korulmeny kozott dolgozik.

engem az erdekelne h ha kitanulom ezt a szakmat: okj, rajz tanfolyamok, akár egy kis fotozás, csinálok egy portfolio websiteot az elkepzeleseimnek. Rakat template, szorolap, konyv-film borito stb.. akkor milyen esélyeim lennének? mert te nem igy csináltad..

2015. jan. 8. 09:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Tegnap még te se így akartad. ;)
2015. jan. 8. 09:21
 13/17 anonim ***** válasza:
graphicriver.net
2015. jan. 8. 10:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Lehet akkor nem jól fogalmaztam vagy nem volt ennyire egyértlemű de igen így szeretném.

Így milyen lehetőségek vannak előttem?

Passzív pénzkeresetet szeretnék.

Amúgy köszi a linket! :)

2015. jan. 8. 10:07
 15/17 anonim ***** válasza:
10-ből 7 25 év alatti tudja kezelni a PS. 20-ból 1 profi szinten. Szinte minden kis vagy középvállalkozásnál valakinek a valakije csinálja az ilyeneket, vagy egy munkavállaló kiegészítő tevékenységként. A médiaipar pedig elég nagy lejtmenetben van 1 évtizede, szóval én erre nem alapoznék. Ami esetleg még bejöhet, a webdesigner, de az sem csak képszerkesztés, távolról sem.
2015. jan. 8. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Én inkább így mondanám előző:

10-ből 7 25 év alatti tudja kezelni a PS-t. 20-ból 1 azt hiszi profi szinten. Ritka aki profi szinten.

2015. jan. 8. 20:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja igen, én is erre gondoltam profi szint alatt.
2015. jan. 8. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!