Photoshoppal készített szórólapokat hol lehetne eladni illetve milyen pénz van belőle?
Gondolom az istock-ot és a többi oldalt fogjátok ajánlani. Esetleg más?
Illetve összegszerűségben mit lehet keresni jól összerakott, könnyen átalakítható szórólapokért?
Hogy érdemes elkezdeni?
Photoshoppolok, egész jól. Azért még messze vagyok a profi retusálóművészektől de ha időt energiát ráfordítok elég jó dolgokat össze tudok hozni.
Pl ilyet kisujjból kirázok:
Nem, nem akarok megélni de egy havi plusz "passzív" 20-50ezer forint nagyon jól jönne kiegészítésnek.
de akkor pont lehetne ebböl pénzt csinálni.
egyébként meg neked nem ez a szakterületed.
ismerek olyat aki kiadvànyszerkesztő. ő azért valoszunleg mas korulmeny kozott dolgozik.
engem az erdekelne h ha kitanulom ezt a szakmat: okj, rajz tanfolyamok, akár egy kis fotozás, csinálok egy portfolio websiteot az elkepzeleseimnek. Rakat template, szorolap, konyv-film borito stb.. akkor milyen esélyeim lennének? mert te nem igy csináltad..
Lehet akkor nem jól fogalmaztam vagy nem volt ennyire egyértlemű de igen így szeretném.
Így milyen lehetőségek vannak előttem?
Passzív pénzkeresetet szeretnék.
Amúgy köszi a linket! :)
Én inkább így mondanám előző:
10-ből 7 25 év alatti tudja kezelni a PS-t. 20-ból 1 azt hiszi profi szinten. Ritka aki profi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!