akkor mutass pár saját ötletet, mert csak az alapján fognak felkérni, ha tudsz valamit mutatni.
2015. jan. 7. 23:02
2/17 A kérdező kommentje:
Mondj egy témát és csinálok egyet.
Ezt, hogy érted hogy felkérni?
Ez egyszeri alkalom nem?
Most a pizzaking nem fog engem alkalmazni azért mert csinálok egy szórólapot.
Én arra gondoltam, hogy csinálok szórólapot felteszem különböző oldalakra 2-5$ért és akinek megtetszik az letöltheti.
Úgy mint a templatemonster.com
2015. jan. 7. 23:08
3/17 anonim válasza:
Ok, akkor küldd át nekem pár munkádat nyomdakészen.
(vágóélekkel, 4 színnyomással, vagy ha 2 színnynomás, akkor pantomszámmal. A méretezéskor vedd figyelembe hogy a nyomtatás többnyire B méretű lapra történik, szóval ne legyen túl sok a felesleg.
2015. jan. 7. 23:08
4/17 anonim válasza:
Persze, majd átküldi neked nyomdakész kész munkáit, mi?
2015. jan. 7. 23:20
5/17 anonim válasza:
#4 Ironizáltam. Szerintem a legtöbbről azt sem tudja hogy mit jelent. Egyébként meg nem az a nehéz hogy megszerkessz egy olyan plakátot ami a képen látható, hanem hogy kitaláljad, mert nem lesz ott mögötted senki hogy hú most oda rakjál egy feliratot,ekkora méretben ilyen betűtípussal. Találd ki hogy milyen legyen, lehetőleg esztétikus, szerkeszd meg, és persze mindez határidőre. Csináltam 2,5 évig, teljesen a nulláról kezdtem tanulni. Nem egy álommeló, a "passzív" meg még idézőjelesen is nevetséges. :)
2015. jan. 7. 23:25
6/17 A kérdező kommentje:
Hol csináltad? Egyénileg vagy alkalmazottként?
2015. jan. 8. 00:00
7/17 anonim válasza:
Alkalmazottként egy kis művházszerű intézményben.
2015. jan. 8. 00:18
8/17 A kérdező kommentje:
És vállalkozóként nem érte volna meg?
Most bocs ha indiszkrét leszek nem kell válaszolnod de mennyit kerestél?
Ilyen körökben mennyit lehet?
És mért volt rossz?
Privibe is írhatsz!
2015. jan. 8. 00:38
9/17 anonim válasza:
Ez csak a "munkaköri leírás része volt, gondoltam megtanulom. Havi egy műsorfüzetet jelentett, aminek az anyaga mindig az utolsó pillanatokban lett végleges, igy egy-egy éjszaka alatt kellett mindig összedobni. Ezenkívül volt még pár plakát és szórólap. Nem nagyon kerestem ezzel plusz melót, de így visszagondolva nem is nagyon találtam volna, egyrészt mindenkinek megvolt a jól bejáratott ismerőse, a másik hogy Autodidakta módon tanultam, a főnök nyomdász ismerősétől kaptan néhány szakmai infót, szóval még én is eléggé a legalja vagyok a szakmának. Bár az vicces volt amikor az önkormányzatnál megkérdezték hogy hol csináltatjuk a műsorfüzetet meg hogy működik ez az egész. Persze szereztek valakit, aki csinált valami szart jó drágán. ;), szóval az ilyen maszek munkák nem nagyon jöttek be.
2015. jan. 8. 05:10
10/17 anonim válasza:
Ja meg volt egy vicces sztory, zenekarok is felléptek, és mindig kértünk tőlük valamilyen leírást, amit sose kaptunk meg, mindig úgy kellett összehalászni a honlapjukról. Még a logójukat is át (vagy meg) kellett szerkeszteni hogy konézzen valahogy. A honlapjukon kb ilyen infókat lehetett találni: "egyszer a rütyővel egy sör mellett kitaláltuk hogy kéne csinálni egy metálbandát, meg is vettem az első gitáromaz" szóval képzelheted. Egyszer viszont a legjobb általános iskolai haverom zenekara jött volna. Kértem leírást, gondoltam a régi jó barátság emlékére kapok valamit. Szerinted? Főnökömmel poénból küldtünk egy levelet hogy elmarad a koncert, mert nem kaptunk visszajelzést. Két órán belül küldték a leírást. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!