Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HOgyan csinalhatnek magamnak...

HOgyan csinalhatnek magamnak sajat oldalt?

Figyelt kérdés
Kezdo vagyok a fotos szakmaban, de eleg sokan dicserik a kepeimet, es szeretnek egy olyan weboldalt csinalni, ingyen es egyszeruen ami elegge jo minosegi, es egyszeruen tudom kezelni, es ha pontos leirast, es linket tudtok adni, azt megkoszonom! Face oldalam mar van, szoval azt hanyagoljatok! Koszi elore is

2015. jan. 6. 19:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok informatikus, nem tudom megkulonboztetni. dehat akkor gondlom csak az utobbi lehet
2015. jan. 8. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Jó lenne kideríteni, hogy melyik. Kaptál linket a weblapodhoz/webtárhelyedhez?
2015. jan. 8. 19:43
 13/17 A kérdező kommentje:
[link] tessek, ezt kaptam, de semmmi
2015. jan. 8. 20:28
 14/17 Drone007 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az atw.hu-n csak egy üres tárhelyet kapsz, oda kellene még egy honlap, amin a képeidet megoszthatod.

Ez olyan, mintha szakácskönyvet szeretnél csinálni, és veszel egy üres jegyzetfüzetet.

Nem véletlenül ajánlottam neked - mint laikusnak - a fotóblog rendszereket. Ott kész felületet kapsz, a dolgod csak annyi, hogy a képeidet feltöltsd, és rendezgesd.

2015. jan. 9. 10:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Jaja, ez csak a jegyzetfüzet. Ha ebben az irányban mennél tovább, akkor javaslom, hogy rakj fel a tárhelyedre egy WordPress-t!

Ehhez szükséged lesz az atw.hu segédleteinek elolvasására ill. a WordPress telepítési leírására is. Előbbi az atw.hu-n, utóbbi pedig a Google-ben található meg.

G.

2015. jan. 9. 16:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat! Kaptam privatban egy ajanlatot, es elek a lehetoseggel, es rabizom valakire.
2015. jan. 9. 19:16
 17/17 anonim válasza:
csinalj gmailt es ott van asszem :D
2015. febr. 8. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!