Hogytudom azt megoldani, hogy van egy számítógépem, én vennék egy .com os domain-t, és azt szeretném hogy a gépemről fusson a weboldal?
Nemtudom hogylehet megoldani, kérlek segítsetek.
Aki URL be beírja a címet, az az én gépemen lévő html,php fájlt nyissa meg. Így kéne.
Hát az nem ilyen egyszerűen működik.
Ahhoz kell egy állandóan bekapcsolva tartott szervergépnek lenni, amire szerver oprendszer van feltelepítve a szükséges IIS programokkal.
"Én sem értem soha hogy mi baja van mindenkinek. A UPC-nél pl. a dinamikus ip olyan hogy nekem már vagy fél éve ugyanaz."
Az a baj hogy nem értesz hozzá, az IIS-hez nem lehet DHCP-t rendelni ergo nem fog menni. És mi van ha egyszer változik, akkor szólsz pár milla embernek hogy bocs d azért állt az oldal 2 hétig mert nem vettem észre az ip változást.
-----------
-Hidd el nem éri meg otthonról üzemeltetni oldalt (villany, 100% rendelkezésre állás, támadások, stb), sokkal egyszerűbb egy VPS v. SH, esetleg dedikált szerver ami lehet bérelt is.
- Ha meg ennyire nem értesz hozzá akkor pláne nem éri meg otthonról üzemeltetni.
Nem arról van szó, hogy nem lehet, csak egyszerűen nem éri meg.
#7 Valóban nem értek hozzá, de pont itt írta valaki hogy létre tudok hozni egy virtuális szervert, és akkor lehetséges hogy a domainom a gépemre mutasson. Addig mondjuk még nem jutottam el hogy meg is valósítsam, mert mindig más meló van épp ami előbbrevaló, de egyébként egyébként is csak tesztelésre használom, mert az általam fejlesztett alkalmazások bérelt tárhelyen való teszteléséhez elég komoly összegeket kéne kicsengetnem. Egyszerűen teljes gép kell a számolókapacitáshoz. A VPS bérlés egyszerűen nem érné meg nekem.
A másik meg hogy látom megint megy a lepontozás, ez valami újévi vagy születésnapi meglepetés gondolom. (mert az is most volt, sokáig éljek én! :), ezúton közlöm hogy kár a gőzért, mert szarok rá, a zokninak sokkal jobban örültem. :)
...pl. azért mert 2 hétig oda vagy nyaralni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!