Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ingatlanos honlap keresővel....

Ingatlanos honlap keresővel. Wordpress vagy joomla? Plugin?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan ingatlanos honlapot csinálok, amin van egy kereső, amiben be lehet állítani adatokat, pl. négyzetméter, város, ár... találtam is ehhez joomla és wordpress pluginokat is, de sajnos nem nagyon működik. Angol, nem tudom magyarítani. Valaki tud valamit ajánlani, amivel meg tudnám csinálni?

2014. dec. 29. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:

vannak erre specializált cms-k, nekem is ilyenre van építve.

WP, Joomla nem erre való

2014. dec. 29. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
A wordpressnek van kész sablonja is erre, keress rá
2014. dec. 29. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: melyik ez a cms?

Második válaszolónak: rákerestem, sokat találtam is, de mind angol és nem találtam magyar nyelvi fájlt a pluginhoz.

2014. dec. 29. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Magyar nyelv nincs, saját magam fordítottam.

De ha érdekel egy ilyen megoldás keress priviben.

2014. dec. 29. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
miért nem írjátok ki a megoldást!! erre van a gyakorikérdések oldala!
2015. nov. 17. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Real Estate CMS/Script fizetős de nem drága és nagyon sok fajta van belőle. A hátránya hogy le kell fordítanod, de a szkripten belül megoldható.
2015. nov. 20. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!