Üzemeltetni szeretnék egy Online webkamerás felnőtt tartalmú weblapot ehhez szeretnék segítséget kérni!?
#6: ők megtermelik, mármint akkor kapnak valamit ha van bevételük. :-)
Kérdező:
Szlovákiába érdemes céget alapítani, közel van, alacsonyabb az adó.
Megfelelő fejlesztők megtalálása, már nehezebb ügy lesz.
Ilyen komplexitásban én pl. még nem foglalkoztam a flash steaming -el.
szerintem 1,3 millió 1/5 -ből is meg lehet a szükséges hardver. (CPU igényes csak)
Az elhelyezés már nehezebb, de indulásnál BIX a legjobb.
Legalábbis a gyorsaság és sáv széllesség terén.
Ha távol van fizikailag a szerver, akkor lassú lesz az elérés, és nem fogja tudni stabilan kiszolgálni.
Weblabor.hu prog.hu -n javaslom a hírdetést.
(utóbbin, készülj fel hogy sokan fognak kötekedni, mert heti rendszerességgel kerülnek fel hasonló témák, hogy hogy lehetne megoldani ilyent, ingyen, vagy pár tízesből)
Ja'h és kérj mindig referenciát, hasonló technológiák felhasználásáról, hogy elkerüld a zsákba-cicát.
Mert sokan bevállalnák a pénzért, azt majd kigoogléza gondolkodás elven.
Erre céget fogsz csak találni, "épeszű" (vagy inkább tényleg tapasztalt) programozó egyedül nem fog nekiállni ennek.
Szóval keress kapásból nagyobb vállalatokat.
Vagy esetleg vedd fel a kapcsolatot az Ustream-el. Sok technológia készen van, magyar és lehet személyre szabott dolgokat is intézni akár... (Saját oldalba embeddelt player stb... Jóval rugalmasabbak, mint gondolnátok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!