Szállást keresünk 35Ero/nap/lakás körül a Rab szigeten? Két felnőtt, egy 13 és egy 8 éves gyerek, plusz egy közepes termetű kutya. Esetleg ehhez tartozó elérhetőséget, vagy bármilyen segítséget, tanácsot elfogadunk!
itt van egy csomó szállás, van közöttük olyan ami ebben az árfekvésben van, de baromira nem mindegy, hogy mikor akartok menni...
(Szigetre nem érdemes menni,mert nehéz és pénzbe kerül a ki- és bejutás!)
Kutyára napi 10-20 Euro felárat kérnek és a be se mehettek vele a strandra. (Max. egy-két kijelölt helyen.)
Inkább itthon kellene hagyni.
1)Tudsz horvátul??
Vagy hogyan akarsz alkudozni?
2)Kivel alkudoznál és hol?
Gondolod, hogy a lakástulajdonosok kint állnak valami sarkon?
3)A kutyát egész napra bezárod a szobába amíg strandoltok??
4)Amennyit a kutyáért kell külön fizetni, annyiért
vehetsz egy másikat.
(pici kutya 10 Euro/nap, közepes 20 Euro/nap)
Napi kb 20 Euro x 285 x 7 = kb.: 40.ezer Ft/hét !!!
üdv.
Igazad van a kutyás dologgal kapcsolatban abban,hogy fizetni kell érte,de amit az első válaszoló küldött oldalt ott 2eurot kérnek/nap a kutyáért!az összes helyen!
Egyébként horvátul nem,de szerbül beszélek!A szerbek és a horvátok is beszélik mind a két nyelvet,csak nagyon kevesen nem!3 éve is szerbül kértem eligazítást és nekem az a tapasztalatom,hogy kedvesek voltak a horvátok!/igaz akkor kutya nélkül mentünk és Trogir-ba/Szerintem Ha valaki veszi a fáradtságot és megtanul minimálisan azon a nyelven beszélni ahova utazni szeretne,akkor nagyon kedvesek még abban az országban is,ahol egyébként tényleg utálják a magyarokat!Persze én annál kicsit joban beszélek...
A strandal kapcsolatban meg tényleg rdemes utána járnom a dolognak,mert nem szeretnénk a kutyusunkat sem otthon,sem pedig a lakában hagyni ameddig mi strandolunk...ha enm találok olyan helyet ahol ő is lejöhet velünk a partra akor inkább maradunk magyarországon és nyaralunk itthon.Mi a kutyát egyenrangú családtagként kezeljük...csak olyan helyre megyünk nyaralni ahova ő is jöhet...nem haggyuk itthon több napra senkire!
Nagyon helyesen gondolkodsz a kutyával kapcsolatban! :) Sajnos mi ezt nem tudtuk megtenni pár éve, amikor utoljára jártunk nyaralni, túl nagy a kutyus, nem fért volna be négyünk mellé, az meg szegénynek csak kínzás lett volna, ha kuporog a sok cucc mellett egy negyed embernyi helyen ilyen sokáig. Ideköltöztettük a nagymamát, kutyázzon egy hétig, és hoztunk haza neki és a nagyinak is egy kis ajándékot... :)
Nálunk pl senki nem beszéli a horvátot a családban, mindenki angolt és németet. Mi cél nélkül mentünk végig a parton, ahol nagyobb üdülőfalut találtunk, ott megálltunk megkérdezni van-e szabad helyük. Végül belebotlottunk egybe, ami mindenkinek nagyon tetszett, igen alkudoztunk (65 euróról 55-re) ANGOLUL! :) Bocsi az offért, csak nem bírtam ki, hogy ne írjam le az ezzel kapcsolatos véleményem
Szia!Én írtam a kutyás árakat, mert nekem is van kutyám és mivel minden évben Horvátországban nyaralunk.
Amiket én láttam, a legolcsóbb helyen is 5 Euro a kistestü kutya és a nagyobb testü pedig alku kérdése a ház tulajával.
A legtöbb helyre 10 kg feletti kutyát tilos bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!