Tárhelyet keresek! Eforce-ról vélemény vagy más javaslat?
Online tárhely van vagy millió...
Ha weblapra tartalmak beágyazására kell akkor arra még a dropbox is jó. Bár kicsit kell érteni hozzá. Én még e-mailbe is csatoltam be oda feltöltött tartalmat. Pedig e-mailbe az nem semmi, ahoz képpest, hogy sohasem tanúltam ilyesmit...
Tudom, hogy sok létezik, de én egy megbízható szolgáltatót keresek, és ilyen téren nincs tapasztalatom, ezért kérnék véleményeket, javaslatokat.
(Btw. Wordpress-t szeretnék telepíteni és azzal dolgozni a későbbiekben.)
nekik van wordpress tárhelyük is, megbízhatóak:
nyugodt szívvel ajánlom, igaz a legolcsóbb tárhelyük is áfásan 10-ezer, de megéri.
A tárhely.eu-t én is ajánlom.
Ha wordpress-ben gondolkodsz az ingyenes tárhelyekről mindenképpen lebeszélnélek. Sok helyen el sem fut a wordpress (pl atw), de ahol mégis, ott a terheltség hamar jelentkezik.
Évi 10.000 HUF nem olyan sok egy jó tárhelyért +support +biztonság +...
Nézz körbe a profitarhyely.hu oldalon!
Én csak ajánlani tudom őket!!!
www.profitarhely.hu
van wordpress-es opciójuk is!
Soha a büdös életbe ne próbálkozzatok ezzel a kiszolgálóval! Rakat szar a rendszerük. Évekkel elvannak maradva az aktuális verzióktól pl.: php verzió. ÉVEKKEL! Szinte semmit sem tudsz a szerveren állítani. Pocsék!!!
SOHA SOHA SOHA! Ezt a szent hármasságot jegyezd meg velük kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!