Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Honnan erdemes weboldal...

Martin3214 kérdése:

Honnan erdemes weboldal tarhelyet berelni? Lehetöleg olcson

Figyelt kérdés

2014. szept. 23. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Mennyire olcsón?

Mert 3500 -ért a newhosting.hu -nál kapsz tárhelyet, domain névvel.

DE elég leterhelt...

2014. szept. 23. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Tipp: vagy olcsót veszel, vagy olyat ami 99.99% uptime és nem csigalassú. Ha pénz is múlik rajta, inkább az utóbbit ajánlom.
2014. szept. 23. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Havi ~2500 ft -ért kaphatsz VPS -t is ami szinte korlátlan.

Vagy tárhelyet ~1500 ft -ért, ami korlátozott lehet szolgáltatások terén, de gyors.

Ez alatt, is lehet találni tárhelyeket, de azok óccók, és mivel mindenki óccó -t akar így nagyon terhelt, lassú.

Én pl. saját fejlesztésű oldalaimhoz adok tárhelyet is, 2500 Ft -ért.

Igen óccó, de cserébe én készítem az oldalt, és nem valami lomha, optimalizálatlan CMS zabálja az erőforrásokat.

2014. szept. 23. 18:45
 4/5 Német_Tibor ***** válasza:

Hasonló tapasztalataim vannak mint csácsának (#1).

Érdemes pár ezer forinttal többet ráfordítani, amiért kapsz egy olyan tárhelyet, ami nem lassú, van rendes mentés meg admin felület.

2014. szept. 29. 19:32
 5/5 anonim válasza:
Newhostingot nem ajánlom, mikor náluk voltam 2-3000 online látogató már kiakasztotta a szervert, ha érdekel olcsó tárhely írj és szívesen segítek.
2014. dec. 15. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!