Mit csinál php-ba az ob_session () fügvény?
Figyelt kérdés
hogyan működik?2014. okt. 29. 14:52
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
igen. elírtam. az ob_start() fügvényre gondoltam hogy az mit csinál.
2014. okt. 29. 14:58
3/6 Drone007 válasza:
PHP-ban nincs ob_session() függvény
Olyan létezik, hogy ob_start() Ez indíja a kimenet bufferelését. ob_end_flush() függvény üríti.
Mi lenne ha néha használnád a google-t, vagy a w3schools.com -ot, vagy a php.net -et? Ez mind ott van, és könnyen elérhető a mi - külső - segítségünkkel is.
4/6 A kérdező kommentje:
igen. google-al mindent meg lehet találni csak nem mindent magyarul. (még tanulom az angolt)
2014. okt. 29. 15:06
6/6 Drone007 válasza:
Hát kedves kérdező, a webfejlesztés és a programozás már csak ilyen: angol nélkül soha semmire nem fogsz menni.
Nem árt gyakorolni a w3schools oldalon, nem kell hozzá nyelvvizsga. Emellett a csodálatos google lefordítja neked :) Chrome alatt beépített fordító, ff vagy egyéb böngészők alatt vagy plugin, vagy a translate.google.com oldalon megadod a fordítandó oldal url-jét, és láss csodát. Tudom, nem egy műfordítás, de a lényeget biztos megérted így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!