Biztonságos a weboldalam?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy cég számára készítettem egy weboldalt, viszont a biztonság részhez nem nagyon értek. Aki ért pl az SQL Injectionhoz vagy hasonló okosságokhoz megpróbálhatná feltörni és jelezni hogy jutott be.
Az oldal címe: [link]
2014. okt. 22. 13:59
11/34 A kérdező kommentje:
Zoos ki tudod fejteni hogy miért?
(szimpla kiváncsiság :D)
2014. okt. 22. 15:30
12/34 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik hogy határozottan leechóztattad, különben nem jelent volna meg.
13/34 anonim válasza:
#11 Nem éri meg a fáradtságot! :D
14/34 A kérdező kommentje:
Igazad van, most megnéztem, a változót kiechoztam véletlenül a táblázatba. Javítom.
2014. okt. 22. 15:32
15/34 A kérdező kommentje:
Hát, ha élni fog az oldal akkor lesznek rajta olyan dolgok ami miatt megérné, ezért szeretném nagyjából befoltozni a dolgokat. Tény nem fog annyi támadást kapni mint pl a facebook, de biztos lesz 1-2 "vérpistike" aki már csak poénból is rányomatja a netről szedett bruteforce alkalmazást. Szóval a lényeg annyi lenne, hogy egy olyan védelmet kiépíteni amit otthon a kis magukat hackernek képzelő gyerekek ne tudjanak áttörni.
2014. okt. 22. 15:36
16/34 anonim válasza:
bruteforce ellen azért viszonylag elég egyszerű védekezni, szóval önmagában az hogy valaki a kód ismerete nélkül átjusson egy bejelentkező ablakon az azért elég nehéz, abban tudok még én is segíteni, de hogy azt megkerülve hova hogyan miként lehet eljutni, ahhoz még én is vérpistike vagyok... :)
17/34 anonim válasza:
A hostinger blokkolja a túl sok requestet.
18/34 anonim válasza:
Meg minden valamirevaló szerver.
19/34 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt nem tudtam. Bár a cégnek fogalmam sincs, hogy milyen weboldalra kell feltenni, remélem az is blokkolja. De akkor ezekszerint a captcha teljesen felesleges.
2014. okt. 22. 15:48
20/34 anonim válasza:
Hát mondjuk akkor az én oldalam nem egy valamirevaló szerveren fut... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!