Biztonságos a weboldalam?
Sziasztok, egy cég számára készítettem egy weboldalt, viszont a biztonság részhez nem nagyon értek. Aki ért pl az SQL Injectionhoz vagy hasonló okosságokhoz megpróbálhatná feltörni és jelezni hogy jutott be.
Az oldal címe: [link]
Biztonságos. A Google már le is kapcsolta a weblapot :D
Mi értelme a captcha dolognak, ha a.) a kérdés nagyon könnyen feldolgozható géppel b.) a válasz benne van a weblapba?
Kép alapút akartam, de tutorial nélkül kifogott rajtam :)
Majd a kész oldalon normális lesz :D Ez csak azért van hogy a random bruteforce os támadásokat kivédje (arra elvileg jó ha nem saját programot ír az emberke)
Google meg nemtudom, hogy miért kapcsolta le, tippre a web44 tárhely nem tetszik neki, vagy nemtudom.
Viszont a kérdés nem kifejezetten a captcha-ról szól. (Bár köszönöm Tengor-nak az észrevételt)
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy hacker módszerekkel feltörhető-e (injection, bruteforce stbstb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!