Miért baj az atw-es oldal?
Valaki csinál atw-n oldalt,saját maga az aloldalakat,css-t,hátteret.
De shit,mert atw-s.
Nem jobb az atw-s egy referenciának,mint pl. mindenkilapja.hu? Szerintem jobb,mert nem kattingatásokkal van meg az oldal.
Kedves Drone!
Tényleg őszintén sajnállak, ha ennyire nem vagy képes érthetően, szájbarágósan, csak a te kedvedért többször elmagyarázott magyar mondatokat megérteni.
Kérlek, idézd már azt a részt, ahol én azt állítom, hogy számomra olyan fontos a menőség! Mert hiába hivatkozol erre, én ilyet nem mondtam.
Persze, ha te képtelen vagy felfogni és értelmezni, amit más ír, akkor itt be is fejezhetjük ezt a "vitát".
Nincs kedvem dilettánsoknak magyarázkodni, és ha tényleg ennyire nem tudod felfogni, amiket írtam, akkor azt hiszem, nincs is mit mondanom. Vitázni is csak olyannal lehet, aki megüt egy bizonyos szintet.
A tapasztalat meg tapasztalat, akármennyire is nem tetszik, vagy sérti a tökéletes világképedet. Mert ugye soha nem hallottunk olyan esetről, hogy protekció, soha nem fordulhat elő, főleg idehaza nem, hogy a vezető pozícióba netán nem a legalkalmasabb jelölt kerül, olyan meg végképp elképzelhetetlen, hogy egy döntést ne a legkompetensebb szakember hozzon meg. Tényleg példa nélküli eset.
És képzeld, én már felnőttem. Bár kicsit megmosolyogtató, hogy az beszél felnövésről, akinek az általános iskolás szintű szövegértés sem megy.
Részemről vita lezárva.
Köszi a válaszokat.:)
Szerintem a "Tudod, sokat számít, hogy mi mennyire "menő" vagy "ciki". " mondatból jött le.
Nem volt odaírva,hogy kinek számít, így lehet azt hinni,hogy a mondat írójának.
Pl.:
Egy lány, anyjával, a boltban.
(Lány meglát egy csokit.)
- Anya,kell az a csoki.
- Van otthon sok.(anya)
Lány válaszai lehetnek:
- de vegyük meg (vagy hasonló,ez a legvalószínűbb)
- a tesónak/apának/egyéb családtagnak
stb
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!