Szerintetek van erzekem az irashoz?
Maskor is neki kezdtem mar irni egy "regenyt" de meg soha nem vittem vegig mert ugy ereztem hiabavalo,meg,hogy semmi ertelme,mert nincs erzekem hozza..
Itt egy kis reszlet amit en irtam:
Hirtelen valami megrezzent a bokrok között,és valahonnan mélyről jövő morgás hallatszott.Egy jeges kéz szoritotta meg a szívemet..Késztetést éreztem arra,hogy megforduljak és meggyőződjek arról,hogy csak a képzeletem játszadozik velem,de ekkor már késő volt.A fenyegető morgás egyre jobban felerősödött.Kizárt,hogy csak képzelődjek!
Vészjelző radt fel az agyamban,ami azonnal menekülésre ösztönzött.Észtvesztően futottam az ösvényen,amin még három órája gondtalanul sétálgattam.Hogy nem vettem észre,hogy már rég lement a Nap?Az ismeretlen lény,a nyomomban lihegett.Forró leheletét a tarkómon éreztem,amitől hideg borzongás futott végig a gerincemen.Utolér.El fog kapni.A sötét ösvényt a Hold vékony fénynyalábjai világították csak meg,amik átszűrődtek a körülöttem tornyosuló fák, sűrű ágai között.
Szeretnem ha velemenyt irnatok rola.Erdemes-e folytatni..stb.
Bár ez elég rövidke részlet volt, de ez alapján szerintem nem olyan rossz.
Suliba jársz még? Mutasd meg a magyar tanárodnak, hátha beleolvasna.
Nem akartam tobbet leirni ide,mert gondoltam lesz talan akit untatni fog :)
Igen, 11.-es vagyok.Koszonom a tanacsodat.
Igazabol csak egy blognak keszul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!